Starity

4 ok, amiért a modern szőnyeg jó választás

2020. január 02. 15:03   |   Szerző: Starity

A klasszikust bátran felválthatja a modern stílus, lássuk milyen érvek szólnak a modern szőnyeg mellett.

hirdetés
4 ok, amiért a modern szőnyeg jó választás

Sokféle szőnyegstílus létezik, de a szőnyeget leginkább két nagy csoportba sorolhatjuk. Van a klasszikus és van a modern szőnyeg kategória. A modern lakásokra azt szokták mondani, hogy egy ilyen lakásban látszik meg leginkább a lakás tulajdonosának a személyisége. Azt gondolom, ez a megállapítás a modern szőnyegekre is érvényes lehet. A modern szőnyegek még exkluzívabbá varázsolják a modern stílusban berendezett helyiségeket, de a hagyományosabb stílust kedvelők is választhatnak ilyen szőnyeget, hiszen ezek a szőnyegek lehetővé teszik, hogy egy kis izgalmat csempésszünk az otthonunkba. 

Védi a környezetet és az egészséget

Azok, akik a modern lakás mellett döntenek, már olyan szempontokat is figyelembe vesznek, mint egészség-és környezetvédelem, illetve az energiatakarékosság is szerepel a listájukon. A modern szőnyegek esetében a gyártók már arra is figyelnek, hogy a környezettudatos vásárlók is elégedettek legyenek, illetve az egészségre káros anyagok használatát is mellőzik, ami csak még inkább megnöveli ezeknek a szőnyegnek az értékét. 

A modern szőnyeg szinte vibrál

A hagyományos szőnyegek esetében még mindig csak a klasszikus színekhez ragaszkodnak a gyártók, viszont a modern szőnyegek esetében már sokkal merészebbek, hiszen a pinktől, a narancssárgán és a zöld színű szőnyegeken át, sokféle színválaszték szerepel a palettában. 

A modern lakások bútorai sokkal letisztultabbak, ami viszont némi komorsággal ruházza fel a lakást. Azonban ezt az egyhangúságot nagyon jól lehet ellensúlyozni egy merész, mintás, modern szőnyeggel.

Kényelmes és meleg

Ellentétben a klasszikus szőnyegekkel, a modern szőnyegek hihetetlenül kényelmesek és magasfokú komfortot is biztosítanak, hiszen puhák és élvezet azokon sétálni. 

Széles választék

A modern szőnyegek megtervezésénél csak a fantázia szabhat határt, így sokkal többféle színvilágú, mintázatú és textúrájú modern szőnyeggel találkozhatunk, ha betérünk egy szőnyeg üzletbe. A modern szőnyegekkel könnyen lehet játszani, még a modern lakások finom letisztultságába is pillanatok alatt melegséget visznek és otthonossá, lakályossá varázsolnak bármilyen modern stílusban épült lakást. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek