Starity

Így néz ki egy szupermodell 54 évesen: Paulina Porizkova elgondolkodtató üzenetet írt a mai világról

2020. január 04. 21:09   |   Szerző: Four

A '80-as évek egyik legmenőbb modellje elmondta véleményét a mai trendekről.

hirdetés

Paulina Porizkova a '80-as '90-es évek egyik leghíresebb modellje volt, és Christie Brinkley-vel egyetemben elsők között voltak a máig híres Sports Illustrated magazin címlapján. 

Embed from Getty Images

A cseh származású szupermodell ma 54 éves, és habár ma már nagy divat, ellenállt a kísértésnek, hogy fiatalítson vonásain. Paulina ehelyett inkább egy igen bölcs gondolatokkal teli írást fogalmazott meg, amelyet Instagramra ki is posztolt - reggeli, smink nélküli arcával egyetemben. 

A mai világban a nárcizmus a király és az örökös önfejlesztés a királynő. Ugyan, ki akarna 'igazi' embereket látni a közösségi médiában? Nem, mi inspirációt szeretnénk. Tippeket, titkokat és rövid utakat, hogy hogyan tudnánk magunkat a legjobb fényben feltüntetni. Azt szeretnénk, ha az emberek irigyelnének, másolnának minket, és megvennének mindent, amit eladunk nekik.

Embed from Getty Images

Majd a fotóra is kitért:

 (...)Így nézek ki valójában. Nem egy jó fotó, korán reggel készült, nulla sminkkel és filterrel. Csak az igazi, valós én, aki 55 lesz hamarosan. 

Porizkova hosszasan írt arról, hogy sokan folyamatosan keresik magukban a hibát, köztük ő maga is. Illetve szeretné, ha ahelyett, hogy mindenki be akarná bizonyítani, hogy megfelel a társadalmi elvárásoknak, inkább hagyná a fenébe az egészet. Majd azt is bevallotta, ő is küzd a megfelelési kényszerrel:

(...)Habár nagyon szeretném [leküzdeni], és a legjobb tudásom szerint próbálkozom - de az igazság az, hogy egy ötvenes évei közepén járó nő vagyok. Hiú vagyok és önbizalomhiányos, és lehet, hogy a következő héten úgy döntök, orvosi segítséget kérek ahhoz, hogy beleilljek egy bizonyos kategóriába, ahelyett hogy egyszerűen csak felrúgnám az egészet. 

- írta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paulina Porizkova (@paulinaporizkov) által megosztott bejegyzés,

 

via Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek