Starity

Cheryl még legalább két gyermeket szeretne, spermadonor által

2020. január 04. 22:10   |   Szerző: Four

Az énekesnő korábbi párkapcsolatából már született egy baba, de bővítené a családot.

hirdetés

Ugyan egy fia már van, a 36 éves Cheryl úgy döntött, nem vár tovább, hiszen párkapcsolati tervei eddig sosem úgy alakultak, ahogy szerette volna. Az énekesnő saját bevallása szerint elég rosszul választ párt, és hajlamos elhamarkodni a döntéseit, ám úgy nyilatkozott ha babáról van szó, "nem feltétlenül kell hagyományosan megfogannia."

Cheryl így aztán spermadonor által szeretne magának még legalább két gyermeket:

Ha az idő az én oldalamon állna és a húszas éveimben járnék, akkor persze várnék még és megfontolnám a lehetőségeket vagy várnék valakire, akivel családot tudnék alapítani. Van olyan, hogy találkozol valakivel és abban az évben minden tökéletes, de soha nincs garancia semmire, mert akármi történhet. Az élet egy vicces játék. 

- nyilatkozta a The Times magazinnak.

Cheryl 2006-tól 2010-ig volt a focista Ashley Cole felesége, majd 2014-ben összeházasodott Jean-Bernard Fernandez-Versini francia származású étteremtulajdonossal, akitől alig két évvel később elvált. Ezután a One Direction egykori tagjával, Liam Payne-nel élt párkapcsolatban, akitől 2017-ben kisfia született, Bear néven. A kapcsolatnak azonban a gyermek születése után rövidesen vége lett. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cheryl (@cherylofficial) által megosztott bejegyzés,

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek