Starity

Selena Gomez és Taylor Swift meghatóan nyilatkozott egymásról

2020. január 10. 19:07   |   Szerző: Four

A két sztár jóban-rosszban kitartott egymás mellett, Swift nagyon örült neki, hogy Gomez visszatért.

hirdetés

Taylor Swift a WSJ magazinnak nyilatkozott igazán kedves dolgokat Selena Gomezről, akinek most jelent meg új albuma. 

Ez az első alkalom, hogy hallottam őt igazán kapcsolódni az érzelmi tapasztalataihoz. Azt gondoltam, hűha, végre hagyja, hogy az emberek lássák, a dolgok nem mindig tökéletesek. Lehetsz egyszerre törékeny és magányos, független és erős, bátor és ijedt. 

Majd így folytatta: 

Amint találkoztam vele, tudtam, hogy mindig számíthat rám. Általában megbocsátok azoknak, akik megbántanak. De nem tudom, hogy meg tudnék-e bocsátani olyannak, aki őt bántja. 

Selena is mondott pár szót barátnőjéről:

Mindketten rossz dolgokon mentünk át egy időben. És nagyon sok dolgot tanított nekem azzal kapcsolatban, hogyan kellene, hogy bánjanak velem. Annyira sok dolog van, amelyet nem tudnak a Taylorral kötött barátságomról az emberek, mert egyikünk sem érzi fontosnak, hogy minden közös programot posztoljunk. 

Olyan mértékben kiállt mellettem, amelyet sosem vártam volna. Csak azért, mert rossz dolgon mentem keresztül és megbántottnak éreztem magam, repülőre ült és eljött hozzám. (...) Évről évre bizonyítja, hogy az egyik legjobb barátom. Nem értünk egyet mindenben, de tiszteljük egymást minden körülmények között.  

 

Embed from Getty Images

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek