Starity

Vastagék nem járnának X-faktoros lányokkal

2010. november 08. 13:01   |   Szerző: Vick019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vastag fiúk Malek Miklóstól tartanak a leginkább, s aminek a gondolatától még összeszorul a gyomruk: a párbaj, amelyen egymással néznek farkasszemet.

hirdetés
Vastagék nem járnának X-faktoros lányokkal

Amiben egyeznek még, az X-Faktor döntős lányai közül egyikük sem tudna választani magának párt. A Bors hat kérdést tett fel Csabának és Tamásnak.

Vastag Csaba

Kiálltok egymás ellen párbajozni?

A szabályok miatt sem tehetném meg, hogy nem állok ki. Ha választhatnék, biztos hogy nem állnék színpadra ilyen helyzetben. Szeretem az öcsémet, lehetetlen helyzet lenne ez a számomra.

Melyik zsűritagtól tartasz a leginkább?

Régen Keresztes Ildikótól tartottam, mert mindig váratlan dolgokkal jött elő. Jelenleg azonban Malek Miklós a legszigorúbb. Szeretem a kritikákat, főleg ha én állok a színpadon. Malek kritikáit ráadásul értem is, ez építő a számomra.

Mik a terveid, ha kiesel?

Hazamegyek, ez lesz az első. Minden egyes fordulóban a következőre koncentrálok, tovább nem is gondolom a történetet. Hogy lesz-e lemezem? Egyelőre fogalmam sincs, s nem is szeretnék ezzel foglalkozni.

Ki tetszik a legjobban a döntős lányok közül?

Egyikük sem tetszik, s mindnyájan tetszenek. Hogy világos legyek: nem tudok már különbséget tenni köztük, mert már nem látom bennük a nőt. Munkatársak, akikkel éjjel-nappal együtt dolgozunk. Igaz, Wolf Katival és Janicsák Vecával szoktam csipkelődni, de ők partnerek ebben.

Ha választhatnál, szíved szerint mit énekelnél?

Frank Sinatra My Way című száma a nagy kedvenc, s szerencsére túl vagyok rajta, elénekelhettem. Bármelyik Queen-számot vagy akár a Guns’n’Roses November Rain című szerzeményét azonban nagyon szívesen előadnám, de ezek olyan kaliberű számok, hogy nagy bátorság kell hozzájuk.

Szerinted ki nyeri az X-Faktort?

Ha a testvéremet mondom, nem teszek neki jót. Ha Király Norbit, a realitás talaján mozgok. Ha Nikolast, azt gondolják, hogy azért, mert a barátom. Ha Vecát, azt hiszik, van köztünk valami. Nehéz. De azt mondom, most a legnagyobb esélyes Norbi, én meg szavazok az öcsémre, mint ahogyan legutóbb is.

Vastag Tamás

Kiálltok egymás ellen párbajozni?

Sajnos nem lenne más választásunk, de én babonából sem gondolok erre – úgyhogy te se emlékeztess rá. Imádom a testvérem, s biztos vagyok benne, ha ellene párbajoznék, az alaposan visszavenné a teljesítményem.

Melyik zsűritagtól tartasz a leginkább?

Mindegyikük véleménye más-más miatt fontos. Én vagyok a legfiatalabb versenyző, a legkevesebb tapasztalattal, iskolázottsággal. Így Malek Miklós kritikáira adok a leginkább. Minden hamis hangot kiszúr, s szóvá is teszi.

Mik a terveid, ha kiesel?

Mindenképpen folytatnám ezt a pályát. Az életben mindig keresem mindenre a tudományos választ, de a zene szinte az egyetlen, amit nem tudtam megfejteni. Ezért is lett vonzó a számomra. Vannak már saját dalkezdeményeim, de egy zenekaros dologban is szívesen benne lennék.

Ki tetszik a legjobban a döntős lányok közül?

Senki nem tetszik. Mert ez már régen másról szól, mint hogy férfiként és nőként méregessük egymást. Egy család lettünk, s úgy is viszonyulunk egymáshoz.

Ha választhatnál, szíved szerint mit énekelnél?

Eddig szinte mindig olyat énekelhettem, amit szerettem is volna. A dalokat Keresztes Ildivel közösen választjuk ki, s eléggé jó csapat lettünk. Annyi döntő pedig sajnos nem lesz, amennyi számot szívesen előadnék még.

Szerinted ki nyeri az X-Faktort?

No ez a másik téma, amire babonából sem mondanék semmit. Egy biztos, te nyersz majd, hiszen újságíróként is ott leszel a döntőben. Én már nem biztos. Mint ahogyan mások sem.

Győrik L. Ferenc

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek