Starity

12 meglepő tény a kétezres évekből

2020. február 02. 20:08   |   Szerző: Four

Az ördög Pradát visel és a Bajos csajok című film kulisszatitkaira is fény derült.

hirdetés

1.  A híresztelésekkel ellentétben az "Umbrella" című számot nem Mary J. Blige és Britney Spears visszautasítása után kapta meg Rihanna. The-Dream és Tricky Stewart, a dalszerzők egyszerre ajánlották fel mindhárom énekesnőnek. 

2. Paris Hilton szeme igazából barna, de mindig kék kontaktlencsét használ. 

Embed from Getty Images

3. A jellegzetes Juicy Couture melegítőket, amelyek meghódították a kétezres éveket, először nem Paris Hilton viselte. A készítők elsőként Madonnának küldtek egy szettet, amelynek a fenekére "Madge" volt írva. 

4. Az Office című sorozat eredetileg nem az NBC nevű csatornának lett szánva: az HBO vagy az FX számára készítették. 

Embed from Getty Images

5. Leonardo DiCaprio nagyon meg akarta kapni Christian szerepét a Moulin Rouge-ban, de amikor a rendező meghallotta az énekhangját, egyből visszautasította. 

6. A Destiny's Child utolsó koncertturnéját "Destiny Fulfilled... and Lovin't It" -nek nevezték el, mert a McDonald's szponzorálta.

Embed from Getty Images

7. Az internet kételkedve fogadta a hírt, amikor kiderült, Heath Ledger kapta Joker szerepét a Batman - A Sötét Lovag című filmben. Sokan úgy gondolták, rosszul fog alakítani.  

8. A Google képkereső funkciója J.Lo Versace ruhája miatt jött létre: annyian kerestek rá az ikonikus fotókra, hogy megérte építeni rá egy szolgáltatást. 

Embed from Getty Images

9. A szóban forgó ruháról: nem Lopez volt az első, aki viselte: Geri Halliwell az NRJ Music Awardson jelent meg benne, de közel sem ért el akkora médiaszenzációt. 

10. A Bajos csajokban Rachel McAdams egy 10 ezer dollár értékű, emberi hajból készült parókát viselt. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rachel McAdams (@rachelmcadams1) által megosztott bejegyzés,

 

11. Az ördög Pradát visel című filmben túl drága lett volna Meryl Streepet Párizsba repíteni, ezért az összes francia jelenetét New Yorkban forgatták. 

12. Christina Aguilera "Beautiful" című számának elején azt mondja, "Don't look at me!" (Ne nézz rám!) - ez azonban véletlenül került a felvételbe.

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek