Starity

Jessica Simpson és John Mayer kilencszer szakított egymással a kétezres években

2020. február 04. 01:01   |   Szerző: Four

Igazi se veled-se nélküled viszonya volt a két hírességnek, Jessica elárulta a részleteket.

hirdetés

Jessica Simpson életrajzi könyvében mesélt el részleteket arról, milyen is volt, mikor John Mayerrel járt együtt. A pár 2006-ban melegedett össze, és Simpson elmondása szerint négy éven keresztül voltak se veled-se nélküled kapcsolatban. 

Jók voltunk az intimitásban, szerettük egymást. Ez könnyű volt, de a kapcsolatunk nagyon bonyolult volt. Mindig összejöttünk aztán szétmentünk, talán kilencszer is visszamentem hozzá. 

- írta Jessica. 

A szakítások Simpson szerint sokszor várhatóak voltak John részéről, máskor azonban a semmiből jöttek. 

Néha hirtelen jött, néha tudtam, hogy be fog következni, mert egyszerűen kihunyt bennem a fény. John imádott, amikor ragyogtam, erőt és inspirációt kapott ettől. Sokszor kidobott, aztán mégis visszajött és azt mondta, rájött, szeret engem. Ilyenkor mindig hálás voltam, hogy visszatér, és azt gondoltam, folytatódik a szerelmi történetünk. A barátaim viszont csak egy srácot láttak, aki folyton visszatér a szexért valami eszement lányhoz. 

Végül 2010-ben döntött úgy a híresség, hogy kitörli a férfi számát a telefonjából, és soha többé nem beszél vele. Azóta összeházasodott Eric Johnsonnal és három gyermeke született.

Embed from Getty Images

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek