Starity

Ilyen élményajándékokkal bármelyik férfit le lehet venni a lábáról

2020. február 14. 15:03   |   Szerző: Starity

Igazán nagy meglepetést szeretnél? Felejtsd el az ajándéktárgyakat, amelyek csak porosodnak majd a polcon. Adunk pár tippet, hogy igazán emlékezetes legyen az ünneplés.

hirdetés
Ilyen élményajándékokkal bármelyik férfit le lehet venni a lábáról

Nem is gondolná, hogy hányféleképpen lepheti meg férfi ismerősét egy ajándékkal. Az év során nagyon sokszor adódik alkalom arra, hogy meglepjük szeretteinket. Az élménypláza ebben segítségünkre lesz, hiszen hihetetlen élménykavalkáddal várnak minden kedves érdeklődőt. Ez egy igazán nagy meglepetés lesz minden férfi számára. Szabadesés szimulátorok, repülőgép szimulátorok, siklóernyőzés, drift versenyautó vezetés, szabadulószobák, mozi élmények, Forma 1 autóvezetés és még hosszan sorolhatnánk mi minden vár a férfiakra az Élménypláza segítségével. A weboldalon a kuponokat percek alatt meg lehet vásárolni és már csak az időpontegyeztetés marad hátra. 

A 40 perces Boing 737 repülőgép szimulátoros vezetés program során 5 perc alatt megismerheti a legfontosabb rendszereket az ünnepelt és máris beindíthatják a hajtóműveket. A szimulátor segítségével több nagyvárost is megtekinthetnek. A légteret, a helyszíneket és a különféle szituációkat a vendégek mind maguk választhatják meg. A vendégek a sikeres landolás után akár a vészkijáraton is távozhatnak. A BMW kedvelőket várja egy 260 lóerős drift versenyautó. Az élmény biztosan nagy hatást fog gyakorolni a megajándékozottra. Ezt az élményt és ajándékot soha nem fogja elfelejteni. A 260 lóerős jármű elemi erővel passzírozza a vezetőt az ülésbe és már kezdődhet is a száguldás a pályán. A jobb egyben egy profi pilóta segíti az érdeklődőket az út során, így maximális biztonságban érezheti magát mindenki. 

Télen nem szabad kihagyni a jégvitorlázást élményt a Balatonon. Az egyedi élmény során egy nem mindennapi téli sportot próbálhatnak ki a résztvevők. A jégre akár az egész család is felmehet vitorlázni, hiszen többen is elférnek a vitorláson. A Balaton vízén a program során bármerre lehet haladni amerre természetesen a jég ezt lehetővé teszi. A vitorlafelület 15 négyzetméter, amelynek köszönhetően szélsebesen hasíthat az egész család a Balaton jegén. A nem mindennapi élményt egy tapasztalt jégvitorlázó vezényli le, így mindenki biztonságos körülmények között próbálhatja ki ezt a nem mindennapi élményt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek