Starity

Pete Davidson erős kritikát fogalmazott meg Ariana Grandéval kapcsolatban

2020. február 27. 14:02   |   Szerző: Four

Saját humorestjén tért ki arra, őt mi zavarta volt menyasszonyával kapcsolatban.

hirdetés

Pete Davidson legutóbb egy interjúban arról nyilatkozott, mikor jött el a pillanat, amikor úgy érezte, mindennek vége közte és Ariana Grande között. A humorista akkor meglehetősen kesztyűs kézzel bánt az énekesnővel, nem úgy mint mostani, a Netflixen megjelent önálló humorestjében. 

Davidson ugyanis több dolgot is kritizált Arianával kapcsolatban - és nem fogta vissza magát. 

A humorista először azzal viccelődött, hogy Grande tette híressé és világhírűvé a nevét, majd kijelentette, eleinte nem is akart beszélni az énekesnőről, csak amikor megtudta, hogy Ariana egy interjúban "jó figyelemelterelésnek" nevezte kapcsolatukat. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♡fan page♡ (@yuhqueenari) által megosztott bejegyzés,

 

Ariana 2019-ben a Vogue-nak így nyilatkozott:

Találkoztam Pete-tel, és ez csodálatosan elvonta a figyelmemet. Flörtölő volt, szórakoztató, őrült és igencsak valószerűtlen. Szerettem, de nem ismertem őt. 

Pete erre a következő módon reagált:

El tudjátok ezt képzelni? A karrierem holnap már véget is érne, ha én barnára festve felpattintanám magam a Vogue címlapjára, és közben fikáznám az exem. El tudnátok képzelni, hogy én mondjuk azt mondom, csak azért b***tam vele, mert unatkoztam, aztán kijött a Fortnite? Ez őrület lenne. 

Aztán Pete kitért arra, hogy amikor kijött Grande Thank U, Next című dala (amely szakításukról szólt), a barátai azt mondták, nehéz pár hónap elé fog nézni a humorista, mert a szám elég fülbemászó, és mindenhol hallani fogja. Davidson még azzal is viccelt, hogy a nagypapájának is tetszett a szám. 

Végül hozzátette, nem igazán esett jól neki, hogy volt menyasszonya a férfiasságának méretéről tett utalásokat (szintén Thank U, Next című számában).

Pete egy korábbi interjúban elmondta, szerinte ha Arianának joga volt kibeszélni a fájdalmát a kapcsolatuk megszakadtával, akkor neki is ugyanúgy jár az esély. 

A stand-up az életem része. Nagy médiafigyelem vette körül a kapcsolatunkat. Úgy érzem, ő is lefutotta a maga köreit, én pedig nem vagyok jelen a közösségi médiában, úgyhogy nincs nagyon sok lehetőségem így kifejezni az érzéseimet. Szóval a stand-uppal csinálom, és egyszerűen csak van pár viccem róla. 

- mondta Pete.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girlfriend (@girlfriendmag) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek