Starity

Sophie Turner Joe Jonasról: "Elhívtam a rögbis barátaimat a randira, mert aggódtam"

2020. március 05. 00:12   |   Szerző: Four

A színésznő első találkozásukról mesélt, nagyon aranyos dolgokat mondott Joe Jonasról.

hirdetés

Sophie Turner az Elle magazinnak mesélt arról, hogyan ismerkedett meg férjével, Joe Jonasszal. A színésznő szerint az első randi előtt igencsak aggódott:

Azt vártam, hogy biztonsági őrökkel fog megjelenni, meg minden. Azt hittem, hogy egy igazi gyökér lesz. Elhívtam magammal az összes fiú haveromat, mert aggódtam, hogy egy szemét lesz, vagy... nem is tudom. Csak szerettem volna, hogy ott legyenek velem a barátaim, a rögbis fiúk. Így biztonságban éreztem magam. 

Ám kiderült, Sophie feleslegesen aggódott, ugyanis Joe sokkal kedvesebb volt, mint azt gondolta volna:

Az volt a legjobb, hogy nem hozott magával biztonságiakat. Vele volt egy haverja, és épp úgy ittak, mint mi. Emlékszem, egy kicsit táncoltunk, aztán találtunk egy nyugis sarkot és csak beszélgettünk. Órákon át dumáltunk, és egyáltalán nem unatkoztam. Nem volt benne semmi mesterkélt, nem üres fecsegés volt - egyszerűen csak könnyű volt. Hamar elválaszthatatlanok lettünk, aztán elkísértem egy turnéjára. 

Joe és Sophie három év együttjárás után házasodott össze először 2019 májusában, Las Vegasban, majd egy nagyobb ceremónia keretein belül júniusban is kimondták a boldogító igent

Úgy érzem, az egyetlen dolog, ami változott, az az elképesztő biztonságérzet, ami köztünk lett. A szó, hogy "férj" és "feleség" egyszerűen megszilárdítják a kapcsolatot. Szeretek házas lenni, szerintem csodálatos. Biztos vagyok benne, hogy lesznek buktatók, de most csak biztonságot és védelmet érzek. 

Meglepő módon Sophie szerint ő a szerencsés fél, aki egy nála sokkal jobb párt talált:

Joe-val mindig úgy éreztem, hogy én vagyok az, aki egy nála magasabb pályán játszó emberrel került össze. Még mindig így érzem: olyan jóképű, tehetséges, vicces és karizmatikus. Nagyon szerencsés vagyok, hogy vele lehetek, és hogy ő is velem akarja tölteni az életét.

- mondta Sophie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JonasBrothers_CzechFans (@jonasbrothers_czechfans) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek