Starity

Veszélyben az idei Coachella Fesztivál a koronavírus miatt

2020. március 11. 12:12   |   Szerző: Alysia

A fesztiválszezon első és egyben legnagyobb eseménye, a Coachella-völgyi Zenei és Művészeti Fesztivál, amit minden év áprilisában rendeznek meg a kaliforniai Indioban.

hirdetés
Veszélyben az idei Coachella Fesztivál a koronavírus miatt

Attól tartva, hogy törölni kell a 20 éve megrendezésre kerülő Coachella Fesztivált – ahol két hétvégén keresztül közel 250 ezren érkeznek Indioba – késő vasárnap megkezdődtek a tárgyalások a helyi hatóságokkal és a menedzserekkel, mivel annak az esélye, hogy áprilisban megtartásra kerül a fesztivál egyre kisebb. Március 9-én hétfőn három további koronavírus-esetet erősítettek meg Riverside megyében, ahol a fesztivált rendeznék meg. 

A Goldenvoice promóterei azon dolgoznak, hogy áthelyezhessék a Coachella-völgyi Zenei és Művészeti Fesztivált az október 9-ei és 16-ai hétvégére, annak érdekében, hogy ne kelljen lemondani az eseményt. Azonban az elhalasztás nagy erőfeszítésekkel járna, hiszen a rendezvényen több száz előadó és több tízezer alkalmazott vesz részt. 

A szervezők remélik, hogy a következő 48 órán belül megtudják, lehetséges-e az elhalasztás, mert ha nem, akkor az idei Coachella valószínűleg elmarad. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek