Starity

12 celeb, aki mindig stylist nélkül választja ki öltözetét

2020. március 17. 11:11   |   Szerző: Four

Habár sok hírességnek egyszerűen nem jut ideje arra, hogy kitalálja, mit vegyen fel, ezek a sztárok élvezettel rakják össze minden vörös szőnyeges outfitjüket - így élik ki a kreativitásukat.

hirdetés

1. Blake Lively

Embed from Getty Images

A szőke színésznő elmondása szerint imádja a divatot, és számára ez is egy mód, hogy kiélje kreativitását. Blake azért is szereti saját maga válogatni ruháit, mert így az elejétől a végéig az övé a procedúra. "Valószínűleg egy kicsit kontrollmániás is vagyok" - nyilatkozta nevetve a színésznő.

2. Erykah Badu

Embed from Getty Images

Badu nem tesz kivételt az utcai és a vörös szőnyeges megjelenései között: számára ugyanolyan fontos, hogy mindig a saját stílusát tükrözzék ruhái, és mindig a pillanatnyi érzés alapján dönti el, mit vegyen fel. Ezért aztán nem tervezi, hogy valaha is stylistot alkalmazzon. 

3. Olivia Munn

Embed from Getty Images

Nem igazán tudok öltözködni. Az egyetlen indok, amiért nem használok stylistot az, hogy ha elesek, akkor legalább miattam történjen

- mondta Munn. 

4. January Jones

Embed from Getty Images

A Mad Men sztárja nem kedveli az ötletet, hogy pénzt fizessen valakinek azért, hogy azt állítsa, jól néz ki valamiben. "Ha nem tetszik valami, miért viselném?" - tette fel a költői kérdést egyszer az Elle magazinnak. 

5. Diane Kruger

Embed from Getty Images

A színésznő elmondása szerint gyakran kér kölcsön estélyi ruhákat dizájnerektől, így az esemény végén visszaadhatja őket, és megspórolja a vásárlást. 

6. Taylor Momsen

Embed from Getty Images

A Gossip Girl sztárja ugyan alkalmazott stylistot, de végül elbocsátotta, mert szerinte "valaki olyanná akarta alakítani, aki nem ő". Momsen így sokkal szabadabban tud öltözködni.

7. Kate Moss

Embed from Getty Images

A modellnek a '90-es évek óta jellegzetes stílusa van, és olyannyira nem enged belőle, hogy szereti mindig maga eldönteni, mit vegyen fel. 

8. Sienna Miller

Embed from Getty Images

A színésznőre is mindig egyedi outfitek jellemzőek: csakúgy, mint a fent említettek, ő is a maga kezébe vette az irányítást. 

9. Diane Keaton

Embed from Getty Images

"Imádom a ruhákat - én magam öltöztetem magam!" - mondta a jellegzetes stílusú színésznő egy interjúban. 

10. Emmy Rossum

Embed from Getty Images

Rossum szeret játszani az öltözködésével. Saját bevallása szerint emailben üzen a dizájnereknek, kiválasztja, mit szeretne felvenni, és ők elküldik neki. A rendezvény végén pedig visszaküldi a ruhát, és nem is látja többé. 

11. Dita von Teese

Embed from Getty Images

Az ikonikus vintage stílusáról ismert burlesque táncosnő saját maga álmodta meg imidzsét, és minden megjelenését ő találja ki. 

12. Rachel Bilson

Embed from Getty Images

Rachel elmondása szerint az ember vagy élvezi az öltözködést, vagy nem. És mivel ő nagyonis imádja - ezért nem mond le arról, hogy ő találja ki a ruháit. 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek