Starity

Miley Cyrus évekig nem volt hajlandó fürdőruhát húzni egy fellépése miatt

2020. március 18. 14:02   |   Szerző: Four

Demi Lovatóval folytatott párbeszédet Instagramon, elárulta, milyen nehézségei voltak.

hirdetés

Miley Cyrus és Demi Lovato Instagramon beszélgettek. Az előírásokat betartva, mindketten otthonról folytattak diskurzust: míg Demi családjával együtt, addig Miley elmondása szerint izolálva tölti mindennapjait, mert ugyan nincs semmi baja, volt olyan emberek között, akik "nem érezték jól magukat". 

A párbeszéd tárgya többek között a testkép és a testszégyenítés volt - ezzel kapcsolatban Cyrus elmondta, hogy volt olyan időszak az életében, amikor még fürdőruhát sem nagyon akart felhúzni.

A kiváltó ok a 2013-as VMA-n előadott, hírhedt produkciója volt, amelyben Robin Thicke előtt twerkelt egy testszínű bikiniben. Az énekesnő testéről akkor sok mém készült, a legtöbb egy pulykához hasonlította.

Volt tulajdonképpen két vagy három évem, amikor nem akartam rövidnadrágot viselni. Nem húztam szoknyát színpadra, és mindezt a VMA miatt. Rajtam volt a kis nude szettem, és mindenki egy pulykához kezdett hasonlítani, meg pulykajelmezbe rakott. Nagyon sovány voltam és sápadt, ezért tettek mindig egy pulyka mellé, én meg nagyon rosszul éreztem magam. Nem viseltem bikinit ezek után két évig, de senki sem gondolta soha, hogy ez rám ekkora hatással volt. 

majd így folytatta:

Mint ahogy mondtam, a mémek nagyon szórakoztatóak tudnak lenni, de ugyanakkor bántóak is. Nagyon viccesek, de ha rólad szólnak, akkor már nem annyira. 

- mondta. 

 

Embed from Getty Images

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek