Starity

Harry herceg és Meghan Markle nem sietnek a második babával

2020. március 30. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

A Briliáns elmék sztárja tavaly májusban adott életet első gyermeküknek.

hirdetés

Sokan azt gondolhatják, korukra való tekintettel igyekezett annyira a gyermekvállalással Harry herceg és Meghan Markle, ebből pedig az következhetne, hogy rövidesen újabb bébi áll(hat) a házhoz, ám ez köszönőviszonyban sincs a valósággal. A szerelmesek köszönik szépen, remekül megvannak, elégedettek és boldogok, és habár szeretnék további csemetékkel gazdagítani családjukat, nem sietnek az újabb gyerekvállalással – szerelmük gyümölcse, Archie még egy ideig biztosan egyke marad.

Egyelőre szeretnék megvetni a lábukat és beleszokni új körülményeikbe, emellett pedig meg akarják adni Archie-nak mindazt a figyelmet, ami tőlük telik

– nyilatkozta az Us Weeklynek egy informátor, aki hozzátette, a pár jelenleg élvezi a Kanadában töltött első heteket.

Határozottan tervezik, hogy további gyerekekkel bővítsék családjukat, de nem akarnak túl sokat beletenni a dologba egyelőre.

Archie egyébként májusban lesz egyéves, a párhoz közel álló barátok egyike pedig azt nyilatkozta róla még novemberben, hogy a kisfiú nagyon okos – már akkor képes volt segítség nélkül felülni és megfordulni, próbálkozik a beszéddel, de alapjában véve csendes, boldog baba, aki ritkán sír, nagy érdeklődést mutat a környezete iránt és élvezi a rá irányuló figyelem minden egyes pillanatát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek