Starity

A Narancsvidék sztárja bocsánatot kért mindenkitől, akinek fájdalmat okozott

2020. március 30. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

A 38 éves színésznő nyilvánosan kért elnézést, amiért több, mint egy évtizede rajongók millióinak szívét törte össze.

hirdetés

A közelmúltban osztott meg egy felvételt az InStyle magazin munkatársa a fiatal Rachel Bilsonról és Adam Brodyról, melyhez azt a megjegyzést fűzte, hogy az egykori álompár szakítása alapjaiban rontotta el a középiskolás éveket, amivel sokan egyetértettek. Nem csoda, hiszen rengetegen drukkoltak a szerelmeseknek, miután kiderült: nemcsak a sorozatban, hanem a való életben is egymásra találtak.

Fotó: Instagram

A bejegyzés magához Rachelhöz is eljutott, aki óriási betűkkel kért bocsánatot, amiért fájdalmat okozott. Ő és Adam egyébként három évig alkottak egy párt, mielőtt 2006-ban elváltak volna útjaik egymástól.

Tipikus románc volt, idővel eltávolodtak egymástól. A szakításuk előtt már egy ideje ez ment: hol együtt voltak, hol külön

– nyilatkozta annak idején egy, a párhoz közel álló barát.

Az istenhozzádot követően Bilson Hayden Christensen mellett talált rá a boldogságra, akivel tíz évet töltött együtt. A színész 2008-ban kérte meg a kezét, 2010-ben azonban szakítottak, ám hónapokkal később végül mégis kibékültek. Lányuk, Briar Rose Christensen 2014 októberében jött világra, de még ő sem tudta együtt tartani szüleit – Rachel és Hayden búcsút vett egymástól 2017-ben. Legfrissebb értesüléseink szerint a színésznő jelenleg a Saturday Nicht Live-ból ismert Bill Hader kedvese.

Ami Brodyt illeti, ő a Csípem a családod-beli kolléganője, Leighton Meester mellett horgonyozott le, és azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Adam 2013-ban húzott gyűrűt Leighton ujjára, egy évvel később pedig oltár elé álltak. Szerelmük gyümölcse, lányuk, Arlo 2015-ben jött a világra.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek