Starity

Viszlát műhaj! Ezért akkora mérföldkő, hogy Ariana Grande megmutatta tincseit

2020. március 31. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A Grammy-díjas előadó hosszú éveket volt kénytelen várni arra, hogy haja ismét a régi formájában pompázzon.

hirdetés

Ariana Grande nemrég ünnepelte a V, mint Viktória képernyőre kerülésének 10. évfordulóját, és bár imádta Cat Valentine-t megformálni, nem titok, hogy valahol mélyen valószínűleg bánja is – legalábbis ami hajának vörösre festését illeti. A színész-énekesnő hosszú éveken át alakította a népszerű karaktert, ami azzal is együtt járt, hogy rendszeresen ki kellett tennie a tincseit az igen káros folyamatoknak. Erről így nyilatkozott egy korábbi interjúban:

Az első négy évben folyamatosan szőkíteni kellett a hajamat, majd minden második héten vörösre festeni, amíg Catet alakítottam. Feltételezhetően ez tette totálisan tönkre a hajamat.

Ari 2015-ben azt is nyilvánosságra hozta, hogy szeretné visszanyerni frizurája eredeti állapotát, ennek érdekében pedig kész műhajat viselni ameddig csak szükséges, de haját – annak valódi formájában – nem szeretné megmutatni, mert véleménye szerint vállalhatatlanul néz ki.

Lenövesztem a hajam az eredeti barna színére, ugyanakkor póthajat is viselek, ezt az egészet pedig lófarokba kötöm, mert az eredeti hajam borzalmasan néz ki, amikor leengedem. Bízzatok bennem... Nehéz számomra ez, hiszen egy örökkévalóságig kell várni, míg visszakapom a hajam.

Végre elérkezett Grande nagy napja, tegnap ugyanis az Instagramon mutatta meg több, mint 178 millió főt számláló rajongótáborának, milyen eredményt sikerült elérnie a hajával az elmúlt öt esztendőben. Követői nem győzték dicsérni az énekesnő megjelenését, fotóját pedig 5,5 millióan jelölték kedvencüknek, ezzel is biztosítva Arianát arról, megérte türelemmel ápolnia tönkrement fürtjeit.

Fotó: Instagram / Ariana Grande

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek