Starity

Egyre többen állítják Ellen DeGeneresről, hogy rossz természete van

2020. március 31. 13:01   |   Szerző: Four

Beosztottjai és egy vendége is megszólalt viselkedésével kapcsolatban, szerintük teljesen más, mint aminek mutatja magát.

hirdetés

Ellen DeGeneres egyike az amerikai talk show-k nagyöregjeinek, és szinte már az összes hollywoodi sztár megfordult nála vendégként. A műsorvezető rendszeresen bőkezűen adományoz nem csak nagy szervezeteknek, hanem rajongóinak is. Kedves, vicces természetével vonult be a tévétörténelembe, no meg azzal, hogy elsők között vállalta fel másságát. 

A neve mellett állandó jelzővé vált, jó természete - azonban nemrég egyik volt beosztottja arra kérte interneten az olvasóit, hogy ha van valakinek valami olyan sztorija DeGeneresszel kapcsolatban, amely rácáfol a róla kialakított képre, akkor írják le neki nygodtan. 

Embed from Getty Images

A felkérésre tetemes mennyiségű válasz érkezett: volt olyan alkalmazottja, aki szerint a műsorvezető levegőnek nézte, habár két évig együtt dolgoztak. Egy másik illető szerint csak akkor beszélhetnek vele a beosztottjai, ha előtte bevettek egy rágót. 

Olyan sztori is napvilágra került, miszerint Ellen minden nap kiválaszt valakit az emberei közül, akit aztán egész nap szívat, és egy pincérnőnek állítólag az arcába vágott egy tányér lazacot, mert nem azt rendelte. 

Embed from Getty Images

Egy alkalmazottja azt is elmesélte, hogy amikor Russell Brand odament a dolgozókhoz  és egy kicsit vegyülni kezdett a csapattal, DeGeneres nagyon mérges lett a sztárra és kijelentette,

nem kéne keverednie ezekkel az emberekkel, ezért van a vendégeknek külön szobája.

Embed from Getty Images

Most a youtuber Nikkie de Jager fejezte ki ellenérzéseit a műsorvezetővel kapcsolatban, habár nem nyíltan - de azért érteni lehetett. Amikor egy holland beszélgetős műsorban arról kérdezték, milyen volt Ellennél szerepelni, Nikkie azt válaszolta a férfinak

jó érzés, hogy te idejöttél hozzám köszönni a show előtt... ő nem tette.

Majd hozzátette, DeGeneres talk show-ja teljesen más, mint amit elképzel az ember, sokkal hidegebb és barátságtalanabb. Ugyan de Jager mindenkit biztosított afelől, nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy szerepelhet a műsorban, de állítása szerint nem volt olyan jó, mint ahogy várta. 

via BuzzFeed, Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek