Starity

Rob Kardashian húgát, Kylie Jennert használja „pénztárcának”

2020. március 31. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

A 32 éves reality-sztár évek óta meg van szorulva anyagilag – most éppen tíz évvel fiatalabb húga támogatja őt.

hirdetés

Szinte elképzelhetetlen, hogyan csúszhatott valaki ennyire mélyre, miután saját reality műsora volt, ám Rob Kardashian megcsinálta! A férfi évekkel ezelőtt visszavonult a nyilvánosságtól, financiális gondjai támadtak, melyekből csak családi segítséggel képes kievickélni.

Rengeteg segítséget kapott az anyjától [Kris Jenner] és Khloe-tól az elmúlt években, akik egyetértenek abban, hogy most Kylie-n a sor, hogy segítse Robot

– nyilatkozta egy bennfentes a RadarOnline-nak.

A híres-hírhedt Kardashian-Jenner família emellett abban a törekvésében is támogatja Robot, hogy teljes egészében megszerezze a felügyeleti jogot lánya, a hároméves Dream fölött exétől, Blac Chynától. Kardashian azt állítja ugyanis, hogy gyermeke anyja több száz dollárt költ napi szinten alkoholra és drogokra, így aggódik az óvodáskorú gyermek jólléte miatt. Chyna természetesen tagadja a vádakat, de egyelőre még nem született megegyezés a gyermek elhelyezésének ügyében.

Fotó: Instagram

Chyna sosem fogyasztott kábítószert a gyermekei jelenlétében, és csak alkalomszerűen iszik... amikor a kicsik nincsenek ott. Azt mondja, mindig tisztán tartja Dreamet és igyekszik az önálló tisztálkodásra nevelni őt... több, mint száz gyönyörű szettje van otthon a kislánynak

– mondta a TMZ-nek egy barát.

Rob és Chyna 2016-ban kezdtek randevúzni, három hónapra rá pedig el is jegyezték egymást. Hamar kiderült, hogy a nő teherbe esett – várandósságát a Rob & Chyna című realityn keresztül követhették nyomon a rajongók –, de még Dream születése előtt szakítottak, és azóta is tart a huza-vona a szülők között a gyermek miatt.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek