Starity

Millie Bobby Brown sokat köszönhet Hannah Montanának

2020. március 31. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

A Stranger Things sztárja bevallotta: annak idején hatalmas rajongója volt a Hannah Montanának.

hirdetés
Millie Bobby Brown sokat köszönhet Hannah Montanának
Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for Turner, DISNEY CHANNEL/BOB D'AMICO

Millie Bobby Brown bár Spanyolországban született, angol szülők gyermekeként nevelkedett – négyéves volt, amikor családja Angliába tette át a székhelyét, újabb négy év elteltével pedig a floridai Orlandóban telepedtek le. Saját bevallása szerint nem volt könnyű dolga a beilleszkedéssel, éppen ezért kedvenc sorozata, a Hannah Montana segítségével sajátította el az amerikai akcentust, így többé már nem lógott ki annyira a sorból, mint korábban.

A színésznő egy Instagram Live keretein belül mesélt arról a fent említett karaktert megformáló Miley Cyrusnak, hogy olyannyira a megszállottja volt a show-nak, hogy minden egyes táncmozdulatot betanult a Hoedown Throwdownból, és Hannah Montana volt az, aki arra inspirálta, törjön ő is színésznői babérokra.

Az állásodra fájt a fogam. Nem tudtam, hogyan szerezhetném meg, de úgy voltam vele, hogy Olyan akarok lenni, mint Hannah Montana, még ha nem is tudom, hogyan kell azt csinálni!. Aztán idővel realizálódott bennem, hogy ez is csak egy munka. Azt mondtam, Ezt akarom csinálni, jópofának tűnik!. Elképzelésem sem volt akkoriban arról, hogyan lehet ezért pénzt kapni, én akár ingyen is vállaltam volna

– magyarázta Brown Cyrusnak.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek