Starity

Harry herceget bűntudat gyötri, amiért távol van a családjától ezekben a nehéz időkben

2020. április 01. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Nem titok, hogy sok családot próbára tesz a mostanra kialakult helyzet, ez alól pedig a brit királyi család sem képez kivételt.

hirdetés

Harry herceg és felesége, Meghan Markle januárban jelentették be, hogy visszavonulnak és székhelyüket átteszik Kanadába. A sztárpár azóta Los Angeles-be költözött, ám nehéz idők járnak rájuk, Harry ugyanis borzasztóan aggódik otthon hagyott szeretteiért és vélhetően már bánja, hogy olyan messzire cuccolt tőlük – főként azóta, hogy megtudta, édesapja tesztje pozitívnak bizonyult a rá korából kifolyólag igencsak veszélyesnek tartott koronavírusra.

hirdetés

Hullámzó kapcsolatuk ellenére azt hallani Harrynek, hogy az édesapja elkapott egy olyan betegséget, ami az életébe is kerülhet, egyfajta ébresztőként hatott. Borzasztó bűntudat gyötri, amiért nincs közelebb az otthonához ebben az időszakban

– nyilatkozta az Us Weeklynek egy informátor, aki úgy tudja, Károly herceg Vilmost és Harryt is telefonon keresztül világosította fel az állapotáról.

A szívszorító híreket hallva Harry bevallotta, tehetetlennek érzi magát, amiért Los Angelesben van, 5000 mérföldre az apjától. Károly igyekezett őt megnyugtatni, mondván, hogy jól érzi magát és csak enyhe tüneteket produkál, Harry azonban ennek ellenére is aggódik és most látta csak be igazán, hogy Károly és a királynő [II. Erzsébet királynő, Harry nagymamája] nem lesznek örökké vele.

Károly állapota szerencsére jó, így nemrég elhagyhatta egyhetes karantéját, amibe állapota miatt kényszerült. Apa és fia a nyolcórás időeltolódás ellenére napi kapcsolatban állnak – telefonon kommunikálnak egymással. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek