Starity

Beteg vagy nem? Daniel Radcliffe tiszta vizet öntött a pohárba

2020. április 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

A közelmúltban járta be a világsajtót a hír, miszerint a Harry Potter-filmek sztárja is megfertőződött a koronavírussal.

hirdetés

Daniel Radcliffe március 30-án, a Vulture magazinnak adott interjújában mesélt arról, mi igaz és mi nem igaz abból a hírből, miszerint ő is azon hírességek táborát erősíti, akik elkapták a vírust.

Elkaphatom én is, de általában véve, másokhoz viszonyítva magunkat, nagyon is jól vagyunk

– mondta a színész önmagára és párjára, Erin Darke-ra célozva, majd elárulta, egy színházi előadása után szembesült azzal, hogy azt állítják róla, ő az első hírességek egyike, aki elkapta a kórt.

Egy kedves srác, Rob jött oda hozzám olyan mosollyal az arcán, mint aki mindent tud, és közölte velem, hogy megfertőződtem a koronavírussal. Én meg csak annyit tudtam kibökni, hogy Mi van? Biztos vagyok abban, hogy ez nem igaz., mire ő replikázott: Dehogynem! Az unokahúgom most írta SMS-ben..

Az egész álhír egyébként egy, a BBC nevével visszaélő Twitter-fiók tulajdonosától indult, Dan azonban meg sem lepődött, mert mint mondja,

Nem ez az első alkalom, hogy őrült dolgokat állítanak rólam.

A 30 éves színész egyébként eleget téve a kormányrendeleteknek New York-i otthonának biztonságában tölti a napjait szerelme társaságában, akivel hét éve alkot egy párt. Erinnel még az Öld meg kedveseid forgatásán ismerkedett meg 2013-ben és azóta is boldog párkapcsolatban élnek.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek