Starity

Megvan Bradley Cooper lepattanója! Irina Shayknak új pasija van

2020. április 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Az orosz modellt két egymást követő napon kapták lencsevégre újdonsült kedvesével.

hirdetés

Rajongóikat megdöbbentette a hír, amikor tavaly júniusban kiderült, hogy véget ért Irina Shayk és Bradley Cooper négyéves románca, holott a sztárpárnak két évvel azt megelőzően közös kisbabája is született Lea De Seine személyében. Miután szakított az egykori szerelmespár, sokan azt hitték, a színész Sztár születik-beli koléganőjével, Lady Gagával vigasztalódik majd, ám nem így lett – a kollégák között barátságnál nincs több.

Aligha meglepő, hogy a történtek fényében mind Bradley, mind Irina igyekszik óvni magánéletét – utóbbi azonban elveszítette az irányítást, mivel március 31-én és április 1-jén is elcsípték őt a kíváncsi firkászok, amint új párjával tölti a szabadidejét New Yorkban. És hogy ki ez a rejtélyes úriember? Vito Schnabel!

Fotó: WWD/Shutterstock; Marion Curtis/StarPix for Netflix/Shutterstock

Vito mindig is érdeklődött Irina iránt. Közösségi ember, aki szívesen jár szórakozni és imád bulizni

– nyilatkozta az Us Weeklynek egy barátja, aki úgy tudja, Irina és Vito már évek óta ismerik egymást.

A műkereskedőnek azonban nem Irina az első ismert barátnője, mi több, nem is az első modell, akinek csapja a szelet: 2014 és 2017 között Heidi Klummal alkotott egy párt, kapcsolatuk pedig állítólag a férfi hűtlensége miatt futott zátonyra, noha Schnabel tagadta, hogy megcsalta volna Klumot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek