Starity

Megviseli a távolság! Harry Stylesnak nagyon hiányzik a családja

2020. április 03. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

A 26 éves énekes azt tervezte, hazautazik Angliába a családjához, de a járvány miatt Kaliforniában ragadt.

hirdetés

Már nagyon vártam, hogy hazatérjek végre és együtt lehessek anyukámmal, a nővéremmel és a család többi tagjával, de jelen pillanatban az a legjobb, amit tehetek, ha maradok

– nyilatkozta egy reggeli televíziós műsor keretein belül Harry Styles.

Az énekes azon előadók népes táborát erősíti, akik kénytelenek voltak elnapolni 2020-ra tervezett fellépéssorozatukat. Európai turnéjának állomásait áttette 2021-re rajongói, a mellette dolgozó stáb, illetve önmaga egészsége és biztonsága érdekében. Bevallása szerint rossz érzés volt belátni, hogy ezt kell tennie, de jelenleg nem a koncertezés az elsőszámú prioritása az életben.

Nyilvánvalóan csalódott vagyok, de [a turnézás] még csak a közelében sincs a fontos dolgoknak jelen pillanatban. Véleményem szerint minden fölött az áll most, hogy mindenkit biztonságban tudjunk. (...) Ügyelnünk kell az emberek egészségének megőrzésére és biztonságára, a turnézás pedig nem hangzik túl szórakoztató tevékenységnek jelen helyzetben

– magyarázta az énekes, és hozzátette, nagyon hálás azért, hogy ha máshogy nem, telekommunikációs eszközök segítségével tudja tartani a kapcsolatot szeretteivel.

Be kell valljam, többet beszélünk most, mint általában szoktunk. Nehéz időszak ez, én a magam részéről hálás vagyok, hogy otthonról is tudok dolgozni.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Styles jelenleg új dalokon dolgozik, emellett olaszul tanul, igyekszik képezni magát és hasznosan eltölteni a hirtelen rászakadt szabadságot.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek