Starity

Pink elkapta a vírust – Hároméves kisfia is megfertőződött

2020. április 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Az énekesnő két hétig titkolta, hogy ő is összeszedte a vírust, most azonban igen szép összeget áldozott a járvány elleni küzdelem javára.

hirdetés

Két héttel ezelőtt a hároméves kisfiam, Jameson és én a COVID-19 tüneteit produkáltuk. Szerencsére a háziorvosunknak hozzáférése van a tesztekhez, amit velünk is megcsinált és mindkettőnké pozitív lett. A családunk már akkor is be volt zárkózva, orvosi utasításra pedig további két hétig nem mozdultunk ki otthonról. Néhány nappal ezelőtt újabb tesztet végeztünk, ami Istennek hála, negatív lett

– írta az Instagramon Pink, majd még hozzátette, hogy a vírus valóságos, így nem árt komolyan venni.

Az embereknek tudniuk kell, hogy fiatalok és idősek egyaránt ki vannak téve ennek a betegségnek, akárcsak az egészségesek, a betegek, a gazdagok, a szegények. A teszteket ingyenessé és szélesebb körben elérhetővé kellene tenni, hogy megvédhessük gyermekeinket, családjainkat, barátainkat és a közösségünket.

Az énekesnő tegnap nem kevesebb, mint egymillió dollárt adományozott egy philadelphiai kórház által létrehozott alapítványnak édesanyja előtt való tisztelgése jeléül, ugyanis ott dolgozott anyukája 18 évig; emellett további félmillió dollárt utalt annak az alapnak, melynek bevételét a COVID-19 által érintett, krízishelyzetbe került családok megsegítésére fordítják.

Hálás köszönetemet küldöm az egészségügyben dolgozóknak és mindenkinek a világon, akik keményen dolgoznak azon, hogy megvédjenek minket és a szeretteinket. Ti vagytok a mi hőseink! A következő két hét brutális lesz: kérlek szépen, maradjatok otthon! Kérlek! Maradjatok otthon!

– üzente az énekesnő.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek