Starity

Lili Reinhart és Miley Cyrus a testképzavarról beszélgetett

2020. április 04. 15:03   |   Szerző: Four

Miley Cyrus a koronavírus idején sztárokkal készít interjúkat, most a Riverdale sztárja volt a soros.

hirdetés

Legutóbb Miley arról nyilatkozott, hosszú ideig nem mert bikinit viselni egy róla készült kép miatt, Lili Reinhart pedig a Riverdale szereplőit ért kritika kapcsán fejtette ki a testképről a véleményét

Most Cyrus "Bright Minded" című Instagram műsorában többek között Lili Reinhart volt a vendég, és hamar közös nevezőre jutott a két sztár a közösségi felületek romboló hatásával kapcsolatban. Lili így nyilatkozott arról, mit gondol a folytonos filterezésről és testigazításról, amely mostanában annyira népszerű:

(...) ha átalakítod a tested, akkor tulajdonképpen te jobban bántod magad, mint bárki más. Ezenkívül azokat is, akik nézegetik az Instagramodat, mert azt hiszik, egy ilyen test számukra is elérhető - közben ezt te magad szerkesztetted. 

Eleve vékony lányok még vékonyabbra húzzák a derekukat, és ez számomra annyira idegesítő, mert rengeteg ember küzd testproblémákkal, testképzavarral - az emberek nagy része igazán rosszakat gondol magáról. 

Cyrus bevallotta, ő is ilyen problémákkal küzd:

Egész életemben szenvedtem a testképzavarral - már az Instagram, Twitter és Facebook megjelenése előtt. Ezek az illúziók, amelyeket az ilyen platformok teremtenek - ahol az emberek valószerűtlen fotókat posztolnak magukról - egy eltorzított verziót kreálnak abból, ahogy tényleg kinézünk. 

Lili hozzátette, ő megpróbálja úgy megközelíteni az Instagramot, hogy ne a tökéletesítgetett fotóit lássa mindenki, hanem valóságos formáját, mert ezek után nem is tudna megfelelni a mások által felállított elvárásoknak. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

 

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek