Starity

Ciara kitálalt! Ezzel foglalkozna most, ha a popipar kivetette volna magából

2020. április 05. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

A harmadik gyermekével várandós énekesnő igyekszik kreatív maradni az otthon töltött időszakban is.

hirdetés

Fotó: Instagram / Ciara

Ciara visszatért a gyökereihez! Az otthonlét ismét régi álma felé terelte a 34 éves énekesnőt, aki az Instagramon elevenített fel, mivel is szeretett volna foglalkozni eredetileg, ha nem a zenei pálya felé húzta volna a szíve.

Amikor fiatalabb voltam, szerettem volna egy fodrászüzlet tulajdonosa lenni. Kijelenthetem, hogy a hajformázás még mindig a szenvedélyem

– vallotta Ciara, aki jelenleg családtagjain éli ki korábbi ambícióit. A közösségi oldalon már megmutatta, micsoda remekműveket készített a karantén alatt csemetéinek, az ötéves Future-nek és a kétéves Siennának.

Fotó: Instagram / Ciara

A famíliához várhatóan nyáron csatlakozik az új családtag: Ciara és férje, Russell Wilson januárban jelentették be, hogy ismét szülői örömök elé néznek. A szerelmesek öt éve alkotnak egy párt, negyedik házassági évfordulójukat pedig júliusban fogják majd ünnepelni. Ez egyébként nem az első komoly kapcsolata az énekesnőnek, korábban ugyanis a rapper Future-nek volt a kedvese, akivel közel egy évig jártak jegyben – tőle született Future nevű fia.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek