Starity

Többé már nem titok! Ezért szakított ismét Channing Tatum és Jessie J

2020. április 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

A színész és az énekesnő kapcsolata immár másodjára is zátonyra futott.

hirdetés

Vasárnap robbant a hír, miszerint másodjára sem sikerült Channing Tatum és Jessie J kapcsolata – a sztárpár szakított, vélhetően most már véglegesen. A szerelmesek 2018 második felében kezdtek randevúzni, nem sokkal azután, hogy Channing és felesége, Jenna Dewan bejelentették különválásukat. A színész és az énekesnő kapcsolata igen idillinek tűnt a kívülálló szemével nézve, de több, mint egy év együttlét után mégis úgy döntöttek, eebbe ennyi fért bele.

Januárban aztán felmelegítették viszonyukat, de mint kiderült, semmi sem volt már ugyanaz, ezért inkább megállapodtak abban, hogy barátok maradnak. Az E! Online megtudta, ezúttal mi állt a szakítás hátterében.

Mindent megtettek azért, hogy működjön a kapcsolatuk, de ugyanazok a problémák ismét felmerültek, amik korábban. Szeretik egymást, törődnek a másikkal, de párként egyszerűen nem funkcionálnak

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő barát, állítását pedig egy tőle független másik benfenntes is megerősítette:

A szakítás közös döntés volt. Rájöttek, jobb ha csak barátok maradnak.

Egy, a színészhez közel álló barát továbbá arról is beszámolt, hogy Channing ismét aktiválta magát azon a társkereső alkalmazáson, ahol kizárólag ismert emberek ismerkednek velük hasonló státuszúakkal. A színész tehát nyitott egy újabb kapcsolatra, a fentiek értelmében pedig csak idő kérdése, mikor láthatjuk őt ismét együtt egy ismert hölggyel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek