Starity

Pink: „Egyikünk sincs biztonságban a koronavírustól”

2020. április 06. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Az énekesnő nemrég hozta nyilvánosságra, hogy ő is megfertőződött hetekkel korábban és bár már jobban van, még mindig nem érzi tökéletesen egészségesnek magát.

hirdetés

Pink heteken át titkolta a nyilvánosság elől, hogy ő és hároméves kisfia, Jameson is megfertőződött a koronavírussal. Szombaton Jen Pastiloff íróval folytatott beszélgetést az Instagramon egy élő bejelentkezés keretein belül, ahol elmesélte, hogyan élték meg a betegséget és hogyan érzik magukat most.

Fotó: Instagram / Pink

Jameson szenvedte meg a javát, olyan volt, mint egy hullámvasút a maga hullámvölgyeivel. Nagyon-nagyon beteg volt. Az elmúlt három hétben naplót vezettem a tüneteinkről. Jamesonnak még most, három héttel a megbetegedése után is láza van. Mindkettőnk számára különböző jellegű hullámvasúthoz hasonlítható utazás ez a betegség, miközben Carey [Hart, az énekesnő férje] és Willow [Hart, a pár lánya] tökéletesen egészségesek

– magyarázta Pink.

Félelmetes volt látni, hogy a fiamnak milyen magas a láza és gyomorproblémái vannak. Voltak éjszakák, amikor csak zokogtam, és még soha nem imádkoztam ilyen intenzíven életem során. Azt hittem, a gyermekeink biztonságban vannak, de most látom csak, ezt mennyire nem lehet készpénznek venni. Egyikünk sincs biztonságban a koronavírustól.

Az énekesnő elmondása szerint a betegség nagyon változatos arcait mutatja: sokszor, amikor úgy érezték, túl vannak a nehezén, ismét rosszabbra fordult az állapotuk, és valami egészen új tünetet kezdtek produkálni, amit addig nem. Szerencsére mostanra jobban vannak, a legutóbbi vizsgálat során már negatív lett mindkettejük eredménye, ugyanakkor még egyikük sem érzi 100%-osan egészségesnek magát.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek