Starity

Taylor Swift elárulta, hogyan vészeli át a karantént

2020. április 07. 14:02   |   Szerző: Four

Az énekesnő csakúgy, mint a sztárok többsége, a közösségi felületeken keresztül ad tanácsot rajongóinak.

hirdetés

Taylor Swift amellett, hogy gálánsan adakozik rajongóinak, többféle módon is próbálja megtalálni a pozitív oldalát annak, hogy otthon kell maradnia. 

Az énekesnő elárulta, ilyen módszerekkel igyekszik túlélni ezt a nehéz időszakot:

Nyilván most rengeteg időnk szabadult fel így, hogy nincs iskola és munka. Én sokat főzök, olvasok, és olyan filmeket nézek, amiket eddig nem láttam. De leginkább fent vagyok az interneten, és próbálom kitalálni, hogyan segítsek másokon. Egyszerűen elképesztő az egészségügyi dolgozók munkája, akik minden nap kiteszik magukat a veszélynek. 

Arra is kitért, hogyan tartja a kapcsolatot szeretteivel:

Bizton állíthatjuk, hogy példátlan időket élünk most. Remélem, mindegyikőtök biztonságban van és egészséges. Én, és sok barátom is hetente bejelentkezünk a családjainkhoz FaceTime-on, ami mindig nagy móka. Szerintem nagyon fontos, hogy így is kapcsolatban maradjunk, mert az elszigeteltség nem kell, hogy mindenre kiterjedjen.Fizikailag ugyan nem, de más módon még tarthatjuk a kapcsolatot az emberekkel. Játszhatunk játékokat a családunkkal, barátainkkal telefonon... ez az egyik nagyszerű dolog a modern technológiában. 

Embed from Getty Images

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek