Starity

Ellen DeGeneres a koronavírussal viccelődött, kiakadt rá az internet

2020. április 08. 18:06   |   Szerző: Four

A műsorvezető otthonában tartotta show-ját, de egy megjegyzése nagyon rosszul sült el.

hirdetés

Ellen DeGeneres otthonából tartja műsorát, amelynek kapcsán a koronavírusról is beszélt. Ellen először megköszönte az egészségügyi dolgozók munkáját, illetve kijelentette, már csak a stábja érdekében is fontosnak tartja, hogy műsora ezekben a nehéz időkben is működjön. 

Majd tett egy kijelentést a vírussal kapcsolatban, amely sokaknál kiverte a biztosítékot:

Egy dolog, amelyet megtanultam a karanténból, hogy pont olyan, mintha börtönben lennék. Leginkább azért, mert 10 napja ugyanazokat a ruhákat viselem, és körülöttem mindenki meleg. 

DeGeneres viccesnek szánt megjegyzése a twitterezőknél nem igazán aratott nagy sikert, rengetegen kétségbe vonták a szavait, hiszen a műsorvezető egy több mint 20 millió dollárt érő kaliforniai villában él, amely a létező összes luxusberendezéssel el van látva. 

Mások azt kifogásolták, hogy DeGeneres sorsa most közel sem hasonlít azokéhoz, akik munkájuk miatt kötelezően ki vannak téve a fertőzésveszélynek. 

Sokak szerint pedig azért is volt durva az állítás, mert azok, akik most tényleg börtönben vannak, sokkal nagyobb eséllyel betegedhetnek meg, mint akik házi karanténba vonultak. 

Ellen még nem reagált a helyzetre. 

via Buzzfeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek