Starity

Tom Brady: "A feleségem nem volt elégedett a házasságunkkal"

2020. április 08. 23:11   |   Szerző: Four

A sportoló elárulta, az ő életük sem volt fenékig tejfel, változtatniuk kellett.

hirdetés

Tom Brady Howard Sternnek adott interjújában árulta el, hogy néhány éve bizony volt egy olyan időszak, amikor felesége, Gisele Bündchen nagyon nem volt elégedett azzal, ahogyan éltek. 

Úgy érezte, nem veszem ki a részem a család életéből: egész idényben fociztam, ilyenkor ő vitte a háztartást. Aztán amikor véget ért a szezon, akkor én az egyéb más vállalkozásaimmal kezdtem foglalkozni. (...)

Brady hozzátette, Gisele szerette volna, ha a férfi egy kicsit többet foglalkozik velük,Tom azonban eleinte elég bosszúsan kezelte a helyzetet.

Ami az igazi fordulópontot jelentette, az az volt, hogy Bündchen írt Tomnak egy őszinte, hosszú levelet arról, miért szeretné, ha változtatnának addigi életükön, hiszen neki is vannak még álmai, amelyeket szeretne beteljesíteni. 

Ekkor a focista rájött, segítenie kell a dolgokon, és amellett, hogy párterápiára kezdtek járni, Brady visszavett a munkájából is. 

A brazil modell és a focista 2009-ben házasodott össze, két közös gyerekük van, a 10 éves Benjamin és a 7 éves Vivian Lake. 

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek