Starity

Végleg vége! Jesse Metcalfe még együtt él volt menyasszonyával, de nincs esély a békülésre

2020. április 10. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

A Született feleségek sztárja 14 év együttlét után szakított kedvesével.

hirdetés

Jesse Metcalfe felnőtt élete nagy részét Cara Santana oldalán töltötte, akinek kezét 2016-ban kérte meg. Rajongóik azonban ennek ellenére is hiába várják, hogy egy nap oltár elé áll a sztárpár, hiszen Jesse és Cara januárban szakítottak. Sokan azt gondolhatták, ezúttal is kibékülnek, ahogy azt annyiszor tették a múltban, ezúttal azonban más a helyzet.

Különválásukra Metcalfe hűtlensége miatt került sor – a színészt egy nap alatt két különböző hölggyel is lefotózták félreérthetetlen helyzetben, így nem csoda, ha Santana úgy döntött: nincs tovább.

Cara tisztában volt azzal, hogy Jesse nem áll készen a megállapodásra, arra, hogy oltár elé álljon annak ellenére sem, hogy megkérte a kezét. Kapcsolatuk ideje alatt folyamatosan ez ment: hol együtt voltak, hol pedig külön. Cara nem akart tudomást venni arról, hogy Jesse-nek viszonya lehet. Nyilván tudta, hogy vannak problémáik, de azt álmában sem gondolta volna, hogy Jesse képes lenne őt így elárulni

– nyilatkozta még januárban egy, a párhoz közel álló barát.

Tegnap aztán a lesifotósok ismét elcsípték az egykori szerelmeseket egy benzinkútnál, de mint kiderült, még mindig nem békültek ki.

Egyáltalán szó sincs róla, hogy ők ketten megint együtt lennének. 14 évig együtt voltak, van egy közös házuk és érett felnőttekként arra a döntésre jutottak, hogy közösen vonulnak karanténba, de úgy, hogy Jesse a vendégházat használja

– nyilatkozta az E! Online-nak egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek