Starity

A hírnév árnyoldala: így veszítette el Amanda Bynes a millióit

2020. április 11. 18:06   |   Szerző: Four

Amanda Bynes a kétezres évek elejének ünnepelt sztárja volt, a romantikus vígjátékok kedvenc szomszédlány-karaktereként. A színésznő sorsa azonban szomorú fordulatot vett.

hirdetés

1. Bírósági ügyek

A dolgok 2012-ben kezdtek rosszra fordulni Amanda Bynesnál, a színésznőt ugyanis több rehabilitációs intézmény is beperelte azzal az indokkal, hogy Bynes nem fizetett ki számos, több ezer dollár értékű számlát.

2. Szenvedélybetegségek

A 2010-ben kezdődő szenvedélybetegsége csak rosszabbodott a tornyosuló problémák hatására: Amanda alkoholhoz és drogokhoz fordult kétségbeesésében. A jelenség sajnos nem ritka azoknál a sztároknál, akiket nagyon fiatalon ért óriási siker. 

Embed from Getty Images

3. Törvénybe ütköző cselekedetek

Ahogy elérkezett a 2013, a színésznő újabb bajok elé nézett: több, mint három cserbenhagyásos gázolása volt, amelyek miatt bilincsben vezették el. Ezek után ráadásul New York-i apartmanja ablakából, a 36. emeletről is kidobott egy vízipipát, amely miatt szintén meggyűlt a baja a törvénnyel. 

4. PR-csapat

Ahogy a problémák sokasodtak, Amanda felkeresett egy PR-csapatot, hogy köszörüljék ki a csorbát, amely a hírnevén esett. A színésznő ugyanis nem csak, hogy folyamatosan bírósági ügyek elé nézett, még a közösségi felületeken is furcsa írásokat kezdett posztolni. Egy alkalommal például azt írta ki Twitteren, "szeretné, ha Drake meggyilkolná a vagináját."

Embed from Getty Images

5. Drogok

Sajnos Bynes nem csak alkoholhoz, hanem drogokhoz is nyúlt nehéz időszakában: ennek erdeménye az lett, hogy többször is elkapták, amint tudatmódosítók hatása alatt vezetett. A színésznő ezek után végigszenvedett egy igen nyilvános bírósági ügyet, amelynek természetesen anyagi következményei (is) voltak. 

6. Rehabilitáció

Miután kiderült, hogy Bynesnak alkohol- és drogproblémái vannak, a szülei nem is egy alkalommal elvonókúrára küldték. És mint az eddig felsoroltak, úgy ez a dolog is rengeteg pénzbe került. 

Embed from Getty Images

7. Büntetőcédulák

A drogügyei után Amandának bevonták a jogosítványát, ám ez nem állította meg a színésznőt abban, hogy autót vezessen. Rengetegszer parkolt rossz helyen, amelyért büntetést kellett fizetnie, de a legtöbbet az kóstált, amikor igazoltatás során kiderült, rég lejárt a jogosítványa. 

8. Mentális problémák

A karrierjéből adódó stressz illetve a gyermekkori problémák miatt a színésznő idegösszeroppanást kapott. Kiderült, Bynes pánikrohamoktól és depressziótól szenved, amelyek miatt a pszichiátriára került. 

Embed from Getty Images

9. Felügyeleti jog

Bynest többször kezelték elvonokúrán és mentális egészsége miatt is sokszor rehabilitációra került - a dolog végeredménye pedig az lett, hogy csakúgy, mint Britney Spears esetében, nála is a szülei vették át a színésző életében a döntéshozatali jogot. Ezt Amanda megpróbálta hatálytalanítani, amely szintén borsos anyagi vonzattal járt. (Ráadásul a próbálkozása sem sikerült, mert még mindig a szülei felelősek érte.)

10. Biztonságiak

Miután a paparazzik kiszagolták, milyen "termékeny" alany számukra a színésznő, valahányszor Bynes kitette a lábát, lesifotósok tömkelege kezdte zaklatni. Így Amanda kénytelen volt felfogadni egy csapat testőrt, a saját testi épsége érdekében. 

Embed from Getty Images

via TheThings

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek