Starity

Hírességek a pókerasztalnál
− online és élőben egyaránt

2020. április 11. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

A szerencsejáték-ipar nagy mértékben növekszik, amióta online is el tud jutni a játékosokhoz. Ma már nem feltétlen szükséges egy kaszinóba beülnünk ha pókerezni szeretnénk, így akkor is hódolhatunk szenvedélyünknek, amikor éppen karanténban ülünk.

hirdetés
Hírességek a pókerasztalnál
− online és élőben egyaránt

Az online kaszinó és szerencsejáték kora virágzik. Az online szerencsejáték, és pókerbajnokságok pedig a szerencsésebbeknek valós profitot hozhat, hiszen egy -egy nagyobb bajnokságon igen komoly összegeket lehet nyerni.

Az online kaszinók gyakran hirdetnek sport ikonokkal, hiszen ki más tudna jól eladni egy sportágat, ha nem egy sikeres sportoló. 

Miért szeretünk online játszani?

Jelenleg több ember szívesebben játszik online kaszinókban a világ minden pontjáról. Könnyen kijelenthető, hogy az internet virágzásnak indította a szerencsejáték - ipart, és most népszerűbb ez,mint valaha. Az online kaszinókban egyesül az otthon kényelme, és a szerencsejáték izgalma. De miért ilyen népszerű? Hatalmas a választék, a játék lehetőségek szinte végtelenek, rengetek akció és bónusz várja a látogatókat, valamint sokszor játszhatunk akár ingyen is.


Természetesen a reklámipar is segíti a szerencsejáték - ipar virágzását. Egy - egy jól elhelyezett reklám pár híresség arcával, sokakhoz eljut és sok új játékost hozhat.A reklámok, és az, hogy kivel reklámoznak, nagy mértékben határozza meg azt, hogy mit gondol a külvilág az online szerencsejátékról. Egyes kaszinó reklámok olyan jól sikerültek, hogy sokan úgy gondolják az online szerencsejáték jó szórakozás,és jól lehet vele keresni. Több hírességet láthattunk már kaszinókat, online játékokat hirdetni, legyen szó Paris Hiltonról vagy Cristiano Ronaldoról, de Zlatan Ibrahimovic, Mike Tyson és Usain Bolt is szerepelt már hasonló reklámokban.

A celebek is játszanak

Ám a hírességek nem csak reklámokon jelennek meg, hanem gyakran egy-egy kaszinó pókerasztalánál is. 

Íme pár híresség, akiktől nem áll messze a póker, sem a black jack.

Charlie Sheen

A kicsapongó életű színész újabb szenvedélyén senki nem lepődik meg. Charlie Sheen ugyanis nem csak a nőknek, az alkoholnak és a drogoknak a nagy rajongója, hanem a szerencsejátékot sem veti meg. Amióta kigyógyult függőségeiből a sztár többször megnyílt kártya és fogadás szenvedélyéről, ám, elmondása szerint ma már csak figyeli a játékot és nem fogad.

Ben Affleck

Az Oscar - díjas színész és rendező nemrég nyílt meg a nyilvánosság előtt alkohol függőségéről, ám sokan nem tudják, hogy a színész szeret kártyázni is, és lelkesen látogatta az online kaszinókat, bajnokságokat. Nagy kedvence a Texas Hold'em póker, amelyet más filmszínész barátaival együtt játszott Las Vegasi kaszinókban.

Matt Damon

Ben Affleck gyerekkori barátja, és színész társa, a Bourne - filmek sztárja sem ismeretlen a pókerasztalnál. Szintén a Texas Hold’Em a kedvence,ám a Black Jacket sem veti meg a híres színész.

Tobey Maguire

A Pókember filmek sztárja szintén nagy szerencsejátékos, sokat játszott együtt Ben Affleckkel és Matt Damonnal. Ő professzionális póker játékosnak számít, a Texas Hold’Em a kedvence, és állítólag nagyobb összegeket is nyert a pókerasztalnál.

50Cent

A híres rapper nem kártyázik, inkább az őrültebbnél őrültebb sport fogadásokra esküszik, online és személyesen egyaránt.

Pamela Anderson

A nők is kiveszik a részüket az online szerencsejátékban való részvétellel, nincs ez máshogy a 90-es évek nagy szex ikonjával, Pamela Andersonnal sem. A Baywatch sztárja szeret Black Jacket és Texas Hold’Em-et játszani, de a félkarú rablóval is szerencsét próbál, ha nem online pókerezik.

A különböző nagy póker bajnokságokon azonban a felsoroltaknál jóval több híresség fordul meg, ki szórakozásból, ki nyerni vágyásból. Most azonban a karantén a celebekre is vonatkozik, így most a nagy bajnokságok elmaradásával az online kaszinók és játék oldalak látogatottsága nől. Sosem tudni, lehet, hogy éppen kedvenc filmcsillagunkkal kerülünk egy online pókerasztalhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek