Starity

Kis híján derékba tört Shailene Woodley karrierje

2020. április 14. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A színésznő a New York Timesnak adott interjújában vallott arról, mi miatt volt kénytelen lemondani bizonyos lehetőségekről.

hirdetés

Shailene Woodley mára fényes karriert épített magának, pályafutása során pedig olyan nagyszabású produkciókban volt alkalma szerepet vállalni, mint az Utódok, a Csillagainkban a hiba, A beavatott-filmek és a Hatalmas kis hazugságok. A 28 éves színésznő azonban most elárulta, kis híján fel kellett áldoznia a karrierjét az egészsége oltárán.

Mialatt A beavatott-filmeket forgattam, nagyon keményen dolgoztam, ráadásul mellette még meg is kellett küzdenem egy nagyon személyes, számomra ijesztő fizikai állapottal, aminek hatására kénytelen voltam nemet mondani egy csomó lehetőségre, mert az volt a legfontosabb, hogy jobban legyek

– nyilatkozta Shailene, azt azonban egyelőre nem szerette volna elárulni, mivel is küzdött, csak annyit mondott, hogy nagyon-nagyon beteg volt.

A saját gondolataimmal is küzdelmet folytattam. Túl fogom élni, amin most keresztül megyek és leszek még valaha egészséges? Lesz-e alkalmam olyan projekteken dolgozni, melyek iránt szenvedélyt érzek? Olyan helyzetben voltam, hogy nem volt más választásom, mint hagyni elúszni a karrieremet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek