Starity

Alison Brie: "Azt gondoltam, undorító vagyok"

2020. április 16. 15:03   |   Szerző: Four

Meglepően nyíltan vallott a színésznő arról, hogy depresszióval és testképzavarral küzd.

hirdetés

Alison Brie a Women's Health magazinnak adott interjúban kendőzetlenül vallott arról, milyen úgy élnie, hogy depressziótól és testképzavartól szenved. Nemrég egyébként Miley Cyrus is Lili Reinhart is beszélgetett erről a témáról, szerintük a közösségi média rendkívül kártékony e tekintetben. 

Brie is hasonlóról számolt be: elmondása szerint gyakran kapja magát azon, hogy róla készült vörös szőnyeges képeket nézeget, és olyankor úgy érzi, szörnyen néz ki:

Visszanézek vörös szőnyeges fotókat, és azt gondolom, borzasztóan nézek ki. Aztán van olyan is néhány, amelyről már azt gondolom, szép voltam. És ilyenkor eszembe jut: egy órával ezelőtt még zokogtam, mert azt éreztem, undorító vagyok. Szerintem ez valami olyasmi, amivel egész életemen át dolgom lesz. Ugyanez van a depresszióval is. 

A színésznő azt is hozzátette, a családjukban is előfordult már mentális betegség: nagyanyja például skizofréniában szenvedett és volt, hogy az utcán élt, de több más rokonánál is felütötte a fejét a depresszió. 

Brie szerint a betegség kezelésében viszont nagyon sokat segít neki a jóga: még akkor is, ha semmi kedve nincs hozzá, később nagyon sok hasznát veszi. Illetve férje, Dave Franco is mindenben mellette áll és "bármikor elmondhatja neki az érzéseit". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alison Brie (@alisonbrie) által megosztott bejegyzés,

 

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek