Starity

Bármilyen jellegű kapcsolatra nyitott Demi Lovato

2020. április 16. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Társkereső alkalmazáson keresztül keresi az igazit a Tell Me You Love Me énekesnője.

hirdetés

Demi Lovato a Harper's Bazaarnak vallott arról, hogy korábban azon a társkereső alkalmazáson kereste a szerelmet, melyet kizárólag ismert embereknek tartanak fenn. Egy idő után azonban már nem tudott bejelentkezni a fiókjába, ez viszont nem tántorítja el attól, hogy továbbra is a nagy Ő után kutasson.

Letöröltem az alkalmazást az iránt a személy iránt érzett tiszteletem jeléül, akivel éppen randiztam, aztán amikor szétmentünk, visszatértem. Úgy voltam vele, hogy Tudod mit? Rendben [van, hogy nem tudok bejelentkezni], nincs is szükségem erre, mert talán most egyedül kellene lennem

– elevenítette fel az eseményeket Demi, majd így folytatta:

Amikor elképzelem, milyen lesz az életem a jövőben, nem azt mondom magamnak, hogy Egy olyan férfit keresek, akivel két vagy három gyereket vállalunk majd.. Azt gondolom, jó buli lenne családot alapítani egy nővel is akár. Fogalmam sincs, mit hoz a jövő számomra, de mindenre nyitott vagyok. Sokszor kérdezik, milyen a zsánerem, amire azt szoktam válaszolni, Ismered a történetemet? Nincs zsánerem.. Bár azt mondhatnám, hogy kizárólag vonzó emberekkel randizok, de ez nem igaz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek