Starity

Sosem találod ki, melyik Disney-mese Ariana Grande kedvence!

2020. április 17. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Az énekesnő sosem titkolta, mennyire szereti a tündérmeséket, és bár meglepő, nem egy klasszikus lányos történet mellett tette a voksát, amikor a favoritjáról volt szó.

hirdetés

A Disney család tagjaként Ariana Grande is felénekelt egy betétdalt, méghozzá a kedvenc meséjéből, ami nem más mint a ... (dobpergést kérünk!) ... a Herkules! Döntése kicsit meglepő, elvégre Herkules története közel sem olyan népszerű, mint például a Hamupipőke vagy A kis hableány, de talán éppen ebben rejlik a varázsa, hiszen a mesében nem egy herceg és / vagy hercegnő sorsának alakulását követhetjük nyomon, hanem a görög főisten, Zeusz emberré változott gyermekéét.

A film legnépszerűbb betétdala minden kétséget kizáróan az I Won't Say I'm in Love (a magyar változatban: Ez nem lehet szerelem), Ari pedig nemcsak a főhősnő Megara, hanem az őt kísérő múzsák részét is felénekelte. Hogy még izgalmasabbá tegye előadását, el is játszotta a filmben lévő jelenetet Megarának öltözve. Íme!

Ez egyébként nem az első (és valószínűleg nem is az utolsó) alkalom, hogy feldolgoz egy filmbeli dalt: korábban a Zero to Hero-t is hallhattuk az előadásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek