Starity

Katalin hercegné: "Nem fogok hazudni, egy kicsit zaklatott tud lenni az élet egy kétévessel"

2020. április 17. 16:04   |   Szerző: Four

A hercegi pár videóban jelentkezett be otthonukból, onnan készült az interjú.

hirdetés

Rendhagyó módon Vilmos herceg és Katalin hercegné nem csak hivatalos ügyeikről, hanem a karanténban töltött mindennapjaikról is mesélt egy interjúban. 

A pár elmondása szerint ugyanúgy küzd az otthoni tanítással, mint minden szülő: Vilmos nevetve közölte, milyen "jó móka", majd kijelentette, nem tudja, hogy van a gyerkőcöknek ennyi energiája. 

A herceg ezután arról beszélt, hogy igyekeznek minden családtaggal tartani a kapcsolatot, még ha csak videóban tudnak is beszélgetni. Ez pedig elmondása szerint azért is nehéz dolog, mert az idősebb rokonoknak egy kicsit nagyobb kihívást jelent a technológia, nekik pedig azzal kell vigyázniuk, hogy hívás közben a kétéves Louis minden gombot meg akar nyomkodni.

Kate szerint azért is jó, hogy a gyerekek tudnak beszélni a nagyszülőkkel, mert azok tudják jól, hogy "egy kétévessel meglehetősen zaklatott tud lenni az élet". 

Majd kitértek Károly herceg esetére, akiről korábban kiderült, habár csak kisebb tüneteket mutatott, de koronavírustól szenvedett. Hogy megelőzzék a komolyabb bajt, Károly herceg Balmoralban vonult el önkéntes karanténba, ahol Vilmos herceg szerint a legnehezebben azt viselte, hogy ki sem léphetett a házból, és nem sétálhatott. 

Emellett arról is szó volt, hogy Vilmosék is aggódnak a nagyszülők egészsége miatt, hiszen ők bőven beleesnek a veszélyeztetett korosztályba. Ezért aztán megpróbálnak nagyon elővigyázatosak lenni. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

 

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek