Starity

Észveszejtő testet villant új klipjében Kelly Rowland

2020. április 18. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Hosszú hallgatás után ismét hallatott magáról a 39 éves, Grammy-díjas énekesnő.

hirdetés

Coffee, azaz Kávé címmel jelentette meg legújabb kislemezét Kelly Rowland, a dalhoz pedig kisfilmet is forgatott Steven Gomillion rendezésében – a képkockákon pedig olyan bombaformát villant, hogy attól még a lélegzetünk is eláll. Kelly saját állítása szerint ezzel a videóval a hölgyek előtt szeretett tisztelegni, mert bevallása szerint nagyra tartja őket, legyenek bármilyenek is.

Rajongói abban reménykednek, hogy oly' sok év után Kelly végre ismét összerak egy komplett albumot, amire immár hét éve nem akadt példa – legutóbbi stúdióalbuma 2013-ban, Talk a Good Game címmel került a boltok polcaira. Az énekesnő az azóta eltelt években mindössze egyszer törte meg a csendet, méghozzá tavaly a Love You More at Christmas Time elnevezésű karácsonyi kislemezzel.

Hogy most mit tervez, azt egyelőre nem lehet tudni, de követői méltán reménykednek abban, hogy ezeknek a kisebb-nagyobb, a zeneiparba való visszatérési kísérletek vezetnek valahova, és előbb vagy utóbb, de előrukkol valami nagyszabású munkával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek