Starity

10 híresség, aki kereste már társkeresőn az igazit – I. rész

2020. április 19. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

A társkereső alkalmazásokkal kapcsolatban hosszú ideje megoszlanak a vélemények, de talán nincs is olyan, aki ne próbálta volna ki valamelyiket legalább egyszer, ha más miatt nem, hát kíváncsiságból. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány olyan ismert embert, aki szintén egy ilyen app segítségével próbált rálelni a nagy Ő-re.

hirdetés

Channing Tatum

A Magic Mike sztárja tavaly novemberben csatlakozott a hírességeknek fenntartott Raya nevű applikáció felhasználói közé, nem sokkal azután, hogy véget ért a kapcsolata Jessie J-vel. Egy, az alkalmazást szintén használó bennfentes az Us Weeklynek árulta el, hogy Channing bemutatkozó szövegénél az áll: És igen, valaha sztriptíztáncos voltam!.

Demi Lovato

Az Anyone énekesnője Simply Complicated című dokumentumfilmjében vallott arról, hogy először 2016-ban kezdett társkeresőzni, miután szétmentek párjával, Wilmer Valderramával és bevallása szerint rendszerint vissza is tér az alkalmazáshoz, amikor éppen szingli. Épp a közelmúltban vallotta be, hogy mostanra letiltották a felhasználói fiókját, de köszöni szépen, megvan a Raya nélkül is.

Niall Horan

2018-ban szúrták ki a One Direction énekesének profilját az egyik párkereső alkalmazáson, miután véget vetett Hailee Steinfelddel való kapcsolatának.

Noah Centineo

A fiúknak, akiket valaha szerettem sztárja nem titkolja, korábban több alkalmazás is a szolgálatára állt a telefonján, de ma már nem használja őket. Hogy mi ennek az oka? Egyszerű! Noah ugyanis úgy gondolja, sokkal életszerűbb, ha az ember személyesen ismerkedik valamilyen tevékenység végzése során (példának egy jógaórát említett), elvégre akkor már alapból egy közös érdeklődési körrel indul az ismeretség.

Rebel Wilson

A színésznő korábban a People-nek mesélt arról, hogy ő több éven keresztül a telefonján tartotta az egyik randialkalmazást, de a gyakorlatban mindössze egy vagy két hétig élvezte a férfiak jobbra, illetve balra történő húzogatását. Ezt azzal magyarázta, hogy amennyiben az ember találkozgat valakivel, úgysem csekkolja az appot – ráadásképp elárulta: tudomása van arról, hogy A tökéletes hang-beli kolléganői jó része ugyancsak aktív használója a Rayának.

Joe Jonas

A Jonas Brothers oszlopos tagjának fiókja is felfedezhető volt az egyik társkeresőn, mielőtt megismerkedett volna jelenlegi kedvesével, Sophie Turnerrel.

Charlize Theron

A színésznő Ellen DeGeneresnek mesélt arról, hogy egy barátnője, a szintén műsorvezető Chelsea Handler avatta be abba, hogyan is működnek a társkereső applikációk. Ő maga is kipróbálta, de belátta: nem neki való. Különösnek tartotta ugyanis, hogy vadidegen emberek próbálják különböző illetlen dumákkal felszedni őt, épp ezért úgy véli, jobb, ha egy régi barátban talál rá a nagy szerelemre, vagy ha valaki bemutatja őt valakinek, akit addig nem ismert.

Hilary Duff

A Sparks című dalnak a kisfilmjében látható Tinder-profil valódi – ismerte be a színész-énekesnő Ryan Seacrestnek. Az egész tinderezés csak egy mókának indult Hilary részéről, hiszen élete során szinte csak komoly kapcsolatai voltak, párjait pedig a munkáján keresztül ismerte meg, így számára teljesen új volt ez a fajta ismerkedési mód, melynek különös világába a barátnői kalauzolásával kóstolhatott bele.

Khloe Kardashian

Khloe-t egy barátnője vette rá arra, hogy kipróbálja az online randizást, így létrehoztak a szőkeségnek egy OkCupid-fiókot. Khloe állítólag addig nem próbált semmi ilyesmit és nagyon élvezte, bár azóta nemigen randevúzott, hogy hűtlenség miatt kiadta Tristan Thompson útját.

Chace Crawford

A Gossip Girl Nate-je a brit Now magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy bizony neki sem egyszerű a pártalálás – ebben vár segítséget a különböző applikációktól. Saját bevallása szerint több profilja is van, ezekről azonban soha nem beszél senkinek, nem is tudnak róla a barátai, hogy így próbál ismerkedni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek