Starity

Felháborító! Nyomdafestéket nem tűrő hangnemben mocskolták Judyt

2020. április 19. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Köztudott, hogy a Groovehouse énekesnőjeként ismert Judy több, mint húsz éve autóbalesetet szenvedett, emiatt pedig számtalan alkalommal kés alá volt kénytelen feküdni.

hirdetés

Fotó: Csányi Pisti

Judy néhány nappal ezelőtt durva, sértő üzeneteket kapott egy Instagram-felhasználótól, aki a külsején élcelődött, azzal vádolta, tehetségtelen és csak önmaga reklámozására használja egykori balesetét, emellett abbéli reményét is kifejezte, hogy megcsalja az énekesnőt a férje. Nem csoda, ha Judy elszörnyedt a látottakon, közzé is tette a hölgy monológjáról készített képernyőmentéseket és csatolta is a profilt, hogy rajongói lássák, ki volt az elkövető.

Fotó: Instagram / Molnár-Kis Judit

Szerencsés vagyok, mert az elmúlt 22 évünk alatt, ez csak a második ilyen tartalmú üzenet.... Úgyhogy nem rossz az arány. Nem tudom hány éves lehet, de végülis a rosszindulat, és ez a végtelenül nagy gyűlölet, nem korhoz kötött! Csak nehogy a KARMA visszaüssön, és belekerüljön az én cipőmbe!!!! Hiszen a sors nem válogat, és nem mi döntünk felette.. De bárkivel, bármikor, BÁRMI MEGTÖRTÉNHET! Nem kívánom.... Úgyhogy ezt az EGY történetemet ajánlom neki is, (és másnak is) talán rájön, hogy ezt a sorsot NEM ÉN VÁLASZTOTTAM MAGAMNAK!

– írta a bejegyzés mellé az énekesnő.

Fotó: Instagram / Molnár-Kis Judit

A dolog érdekessége, hogy ezt követően egy Boglárka nevű lány megkereste Judyt és figyelmeztette őt: valaki visszaélt a képeivel. Ő szerepel ugyanis azon a profilon, melyről az üzenetek érkeztek, de nem ő az, aki sértő üzenetekkel bombázza az énekesnőt.

Most jelentkezett nálam egy lány, aki elmondása szerint az előző posztomban közzétett levél írójának Instagram oldalán lévő fényképeken szerepel! A képeit a levélíró jogtalanul használja! Erről egyébként a posztom által szerzett tudomást és első dolga volt, hogy megkeressen! Szerettem volna, ha tudtok erről!

– írta Judy egy új posztban, majd így folytta:

Sajnálatos dolog, hogy valaki a mai világban más személyisége mögé bújva írkálhat össze- vissza és sérthet meg bárkit büntetlenül! Nem mellesleg elég visszás, hogy épp egy olyan véleményezi a külsőm és az életem, aki a sajátját felvállalni sem meri!

Fotó: Instagram / Molnár-Kis Judit

Köszönöm! Az Úr áldjon meg Téged és a családodat! Őszintén sajnálom,hogy így kellett megismerjük egymást

– üzente a komment szekcióban Judynak Boglárka.

Fotó: Instagram / Molnár-Kis Judit (screenshot)
Fotó: Instagram (screenshot)

Judy 1998 decemberében szenvedett autóbalesetet, melynek következtében súlyosan megsérült: csodával határos módon maradt csak életben, szinte mindene eltörött, többször kellett megműteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek