Starity

Interjút adott Meghan Markle: először beszélt új munkájáról

2020. április 20. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő az elefántokról beszélt a Disney+ új produkciója kapcsán, örömmel vetette bele magát a munkába.

hirdetés

Korábban már írtunk arról, hogy Meghan Markle visszatért hollywoodi gyökereihez, és ha látni nem is láthatjuk, a hangját hallhatjuk a Disney új, "Elephant" című dokumentumfilmjében. Az alkotás kapcsán készült interjút pedig most közölte a Good Morning America. 

A beszélgetés során Meghan kifejezte háláját azzal kapcsolatban, hogy ő maga is tanúja lehetett az állatok életének, sőt, Harryvel többször is Botswanába utaztak az Elephants Without Borders nevű jótékonysági szervezet miatt. 

Nagyon hálás vagyok a lehetőségért, hogy életre kelthettem ezt a történetet az elefántokról. Ezek a lények annyira fenségesek ugyanakkor érzékenyek és szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Szerencsés vagyok, hogy személyes tapasztalatom is lehetett elefántokkal, a természetes élőhelyükön.

Majd így folytatta:

Amikor időt töltesz velük és a vadvilággal, tényleg megérted, hogy szerepünk van a biztonságuk megőrzésében. Láthatjuk ebben a filmben, hogy milyen különlegesek. Csodálatos a memóriájuk, és a csorda nagyon szorosan összekapcsolódik, védik a kisebbeket. Szerintem sokkal jobban hasonlítanak hozzánk, mint különböznek tőlünk. 

Az "Elephant" április 3-án jelent meg a Disney+-on, egy másik "Dolphin Reef" című dokumentumfilmmel együtt, amelynek Natalie Portman a narrátora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) által megosztott bejegyzés,

 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek