Starity

10 éve ért véget a Lost! Megmutatjuk, hol tartanak most az „Eltűntek”!

2020. április 20. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Hat évad után 2010-ben került le a képernyőről az ABC csatorna népszerű szériája.

hirdetés

2004 és 2010 között futott igen nagy sikerrel a Lost – Eltűntek című sorozat, ami többeknek indította be a karrierjét. Most a finálé 10. évfordulóján annak jártunk uutána, vajon mi történt a sorozatban szereplő színészekkel és színésznőkkel. Tartsatok velünk!

Fotó: ABC

Jorge Garcia – Hugo 'Hurley' Reyes

A színészt – akit anno egyébként elsőként szerződtettek a produkcióhoz – a Lost után is előszeretettel foglalkoztatták Hollywoodban, és a mai napig rengeteget dolgozik. Napjainkig olyan nagy népszerűségnek örvendő szériákban szerepelt, mint az Így jártam anyátokkal, az Egyszer volt, hol nem volt... és a Hawaii Five-0 – többek között.

Fotók: © Lost / Disney-ABC Domestic TV   © Jorge Garcia / Instagram  

Evangeline Lilly – Kate Austen

A Lostban gyakran találtuk Evangeline-t egy-egy fán, hiszen a színésznő alapvetően szeret mászni, ráadásul ebben segítségére is válik atletikus termete. Valószínűleg ennek (is) köszönheti, hogy leszerződtette őt a Marvel – ő alakította A Hangya című filmben Hope van Dyne-t, azaz a Darazsat. A színésznő más nagyszabású filmben is szerepelt: rajongói láthatták őt A Hobbitban, A Hangya és a Darázsban, valamint a Bosszúállók: Végjátékban is.

Fotók: © Lost / Disney-ABC Domestic TV   © Evangeline Lilly / Instagram  

Josh Holloway – James 'Sawyer' Ford

Bár jól állt neki a hosszú haj, Holloway a Lost után beismerte, hogy valójában utálta azt, így a sorozat végetértével meg is szabadult hosszú tincseitől. 2010 után olyan sorozatokban szerepelt, mint az Intelligence – A jövő ügynöke és a Kolónia, jelenleg pedig a Yellowstone-ban játszik szerepet.

Fotók: © Lost / Disney-ABC Domestic TV   © Rick Diamond / Staff / Getty Images  

Daniel Dae Kim – Jin-Soo Kwon

Daniel is elsősorban sorozatokban utazik a mai napig: szinkronizált a Korra legendájában, valamint játszott a Doktor Murphyben és 2017-ig Lost-beli kollégáival, Terry O’Quinn-nel és Jorge Garciával szerepelt a Hawaii Five-0-ban. Jelenleg a Flackben láthatják őt rajongói.

Fotók: © Lost / Disney-ABC Domestic TV   © Daniel Dae Kim / Instagram  

Emilie de Ravin – Claire Littleton

Emilie az utóbbi években elsősorban a főállású édesanya szerepében tetszelgett, de természetesen nem hagyott fel a színészkedéssel a Lost után. 2012 és 2018 között az egyik főszereplője volt az Egyszer volt, hol nem volt... című sorozatnak, tavaly pedig egy televíziós filmben, a Scornedben láthatták a nézők.

Fotók: © Lost / Disney-ABC Domestic TV   © Emilie de Ravin / Instagram  

Michael Emerson – Ben Linus

Az eltűntekről szóló történet épp csak megalapozta Emerson karrierjét, aki szintén a televíziós műfajban maradt: játszott A célszemély, A zöld íjász és A rózsa neve című szériákban, valamints jelenleg is az Evil stábjának szerves részét képezi.

Fotók: © Lost / Disney-ABC Domestic TV   © Genevieve / Wikimedia Commons  

Yunjin Kim – Sun-Hwa Kwon

A színésznő 2013 és 2016 között a Zűrös viszonyok sztárja volt, utána azonban csak koreai produkciókban kamatoztatta a tehetségét. Legutóbb 2018-ban volt képernyőn, jelenleg nem dolgozik.

Fotók: © Lost / Disney-ABC Domestic TV   © Mistresses / Disney-ABC Domestic TV  

Terry O’Quinn – John Locke

Hosszú lenne felsorolni, mi mindenben szerepelt Terry 2010 óta, de egy biztos: főképp sorozatokban vállalt szerepet. És hogy mikben? Park Sugárút 666, A kör bezárul, Feketelista, Patriot, Hawaii Five-0, Emergence – csak hogy néhányat említsünk.

Fotók: © Lost / Disney-ABC Domestic TV   © Emergence / Walt Disney TV

Naveen Andrews – Sayid Jarrah

Andrews egyik legemlítésreméltóbb szerepe az elmúlt 10 esztendőből az volt, hogy szerepet kapott a Diana hercegnőről készült életrajzi filmben, ráadásképp pedig olyan sorozatokban borzolta a kedélyeket, mint a Sinbad, a Nyolcadik érzék és az Instinct.

Fotók: © Lost / Disney-ABC Domestic TV   © Diana / Entertainment One

Matthew Fox – Dr. Jack Shepherd

Matthew a Lost után csak filmekben tűnt fel, de az elmúlt öt évben egyáltalán nem forgatott, parkolópályára tette színészi karrierjét. A sorozat utáni években egyébként olyan művekben vállalt szerepet, mint A háború császára, a Z világháború, A kihalás szélén, valamint a Csontok és skalpok.

Fotók: © Lost / Disney-ABC Domestic TV   © SOLARPIX.COM/EAST NEWS 

via BrightSide & IMDb

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek