Starity

Chris Hemsworth ezért él Ausztráliában Hollywood helyett

2020. április 21. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Thor megformálójának bár módjában állna áttenni a székhelyét, eszébe sem jut ilyesmit tenni.

hirdetés

Chris Hemsworth feleségével, Elsa Patakyval és közös gyermekeikkel együtt életvitelszerűen Ausztráliában él. A színész eleve erről a kontinensről származik, csak a munkájából kifolyólag szokott az Egyesült Államokban tartózkodni, de amint módja van rá, hazautazik – jelenleg a karantént is Ausztráliában gyakorolja. Elmondása szerint életvitelén nem áll szándékában változtatni, melynek miértjéről ekképp nyilatkozott a People magazinnak:

Nincs egyetlen ember sem a mindennapi életemben, illetve a közeli baráti körömben sem, aki bármilyen szinten kötődne a filmiparhoz, és ez felüdítően hat rám. A feleségemnek és a gyermekeimnek is jót tesz.

A színész azt is elárulta, hogy sokszor fojtogatva érzi magát a munkája által, zavarja, hogy minden beszélgetés egyfele tart és ezek miatt úgy érzi, elveszíti a normális perspektívát az élete fölött. Most még örül is annak, hogy kiélvezheti megérdemelt szabadságát, és idén már egyáltalán nem is tervez visszatérni a munkához.

Szeretnék most megállni egy időre. Szükségem van arra, hogy otthon legyek. Élvezem, és tudom, hogy hamar elrepül [ez az időszak] is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek