Starity

Scout Willis elárulta, miért karanténoznak együtt még mindig elvált szülei

2020. április 22. 14:02   |   Szerző: Four

Kissé furcsa volt látni Demi Moore-t és Bruce Willist együtt, de most megtudhattuk, miért.

hirdetés

Igencsak meglepte a nagyvilágot az a fotó, amelyen az elvált Bruce Willis és Demi Moore gyerekeikkel együtt, egyenpizsamában mutatta, hogy közösen vonultak karanténba. Ráadásul a dolgot tetézte, hogy Bruce jelenlegi felesége, Emma Heming boldogan kommentelt a képhez - de egyáltalán nem szerepelt rajta sem ő, sem a kislányai.

Most a volt sztárpár egyik lánya, Scout árulta el, mi az oka annak, hogy féltestvérei és mostohaanyja nincsenek ott náluk. 

Scout egy podcastben mesélt arról, úgy volt, hogy Emma és a két kislány, Mabel és Evelyn is csatlakoznak Bruce-hoz és az egész família együtt fog karanténozni Idahóban. Ám amikor Bruce odaért hozzájuk, kiderült, hogy Evelyn nevű hatéves kislánya egy játszóterezés alkalmával talált egy injekciós tűt, amelyet véletlenül a lábába szúrt. 

Így tehát Emmánk meg kellett várnia a kislány kórházi eredményeit, később pedig mivel a közlekedést is korlátozták, úgy döntött, ő Los Angelesben marad a két kicsivel. 

Scout azt is hozzátette, nagyon fura érzés látni mindkét szülőjét abban a házban, ahol felnőttek, de egyelőre nagyon élvezi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family book club... ⁣ How to Rule the World from Your Couch — quarantine edition.

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek