Starity

Julianne Hough élvezi az egyedüllétet, nem hiányzik neki a férje

2020. április 23. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Úgy tűnik, a színésznő házasságának megromlásáról szóló pletykáknak van is alapja.

hirdetés

Április közepén írtunk arról, hogy egy, a párhoz közel álló barát arról számolt be a lapoknak, hogy külön tölti a karantént Julianne Hough és férje, Brooks Laich. Sokan arra gyanakodtak, hogy a pár házassága megromlott, hiszen korábban is voltak erre utaló intő jelek, most azonban maga Julianne szólalt meg a témában, szavaiból pedig leszűrhető: teljesen jól érzi magát így is, különösebben nem igényli kedvese társaságát.

Három hónapig turnézni, folyamatosan utazni, beindítani egy vállalkozást... rengeteg munkával jár. Így otthon lenni, szünetet tartani, befelé fordulni és kapcsolatba kerülni önmagammal nagyszerű érzés. A magam ura vagyok. A férjem Idahóban van, sokat kertészkedik... most mindketten a magunk útját járjuk. Ez egy varázslatos időszak

– nyilatkozta Julianne, majd így folytatta:

A harmincas éveimben eddig folyamatosan körül voltam véve emberekkel, állandóan dolgozok valamin... ez a szituáció most teljesen új, kicsit más, mint az eddig megszokott. Nem érzem magányosnak magam, de határozottan egyedül vagyok. Nagy különbség van a kettő között. Egyedül érzem magam... hiányoznak az emberek. Szeretném megölelni őket, jó volna beszélgetni velük, de nagyon élvezem ezt az időszakot is, amikor arra koncentrálhatok, ami igazán fontos az életben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek