Starity

Újabb gyermeket szülne exének Khloe Kardashian

2020. április 23. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

A reality-sztár bár jelenleg nem gondolkozik a családbővítésen, de a jövőben mindenképpen szeretne újabb gyermeket vállalni.

hirdetés

Khloe Kardashian két évvel ezelőtt, 2018. április 12-én adott életet Tristan Thompsonnal közös gyermekének, True Thompsonnak. Sajnos akkor az örömbe üröm is vegyült, ugyanis a szőke szépség a várandóssága ideje alatt tudta meg, hogy párja hűtlen volt hozzá: húga, Kylie Jenner legjobb barátnőjével, Jordyn Woodsszal kezdett ki. Khloe mostanra beleszokott az egyedülálló anya szerepébe, és gyermeke kedvéért igyekszik jó viszonyt ápolni annak édesapjával is.

Khloe nemrég testvéreinek vallott arról, hogy belevágott a petesejtlefagyasztási folyamatba annak reményében, hogy a jövőben újabb csemetéket tudjon világra hozni.

Öt napon át hormoninjekciókat kapok. Nem vészes procedúra

– magyarázta a sztármami nővérének, Kourtney Kardashiannak és húgának, Kendall Jennernek a családjukról szóló realitysorozat, a Keeping Up with the Kardashians legújabb epizódjában.

Khloe nem csinált titkot abból sem, hogy amikor az újbóli babaprojektre kerül a sor, tervei szerint a lefagyasztott petesejteket használná: azokat szeretné megtermékenyíttetni a kiválasztott spermiummal, mert véleménye szerint nagyobb eséllyel esik így teherbe, mintha a mostaninál  idősebben kezdene bele a természetes úton történő fogantatásba. Testvéreit természetesen az érdekelte legjobban, kit választana spermadonornak, amire Khloe egyértelműen rávágta, hogy exét szeretné majdani gyermeke apjának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek