Starity

Orlando Bloom és Katy Perry elég nehezen viseli az összezártságot

2020. április 24. 12:12   |   Szerző: Four

Fenekestül felfordult a sztárpár élete, és nagyon izgulnak a születendő baba miatt.

hirdetés

Katy Perry és Orlando Bloom idei tervei fenekestül felfordultak a koronavírus miatt: nem csak a karrierjük, hanem magánéletük is új tervekre szorult. A sztárpár ugyanis nyár elején, Japánban szeretett volna megesküdni, és egy bennfentes szerint az énekesnő nagyon izgatott volt, hogy kisbabával a hasában mondhatja ki a boldogító igent. (Már azt is megosztotta Katy a rajongóival, hogy milyen nemű gyermeket vár.)

A vendégek és a saját épségük miatt azonban Perry és Bloom elhalasztotta az esküvőt - most leginkább azon aggódik az először állapotos Perry, hogy a nyáron várható szülésig a járvány elvonul-e. 

A People magazin forrása szerint az összezártságot is nehezen viseli a két sztár:

Mint mindenkinek, nekik is stresszes ez az időszak. Minden napot együtt töltenek, és megszokták, hogy megvan a saját, külön karrierjük, illetve, hogy nincsenek mindig egymás nyakában. 

A bennfentes azt is hozzátette, bár Katy és Orlando életében vannak konfliktusok, egyik sem nagy ügy. Inkább megpróbálnak egészségesen étkezni és sokat mozogni, illetve reménykednek benne, hogy idővel a helyzet javulni fog. 

A pár állítólag több szervezetnek is adományozott már a koronavírus miatt, de mivel nagyon privátan intézték, nem akarták nagy dobra verni a gáláns gesztust. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kathryn Elizabeth Hudson❤️ (@very.katyperry) által megosztott bejegyzés,

 

via People

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek