Starity

Zayn Malikkal ünnepelte 25. születésnapját Gigi Hadid

2020. április 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Az utóbbi időszakban keveset mutatkozott együtt a modell és az énekes, ez azonban nem jelenti azt, hogy gond lenne köztük – sőt!

hirdetés
Zayn Malikkal ünnepelte 25. születésnapját Gigi Hadid
Fotó: Vogue

Gigi Hadid április 23-án ünnepelte 25. születésnapját, mely alkalomból nemrég kisebb bulit szervezett – erre természetesen kedvese, Zayn Malik is hivatalos volt, akivel a modell közel öt éve alkot egy párt kisebb-nagyobb megszakításokkal. A szőke szépség néhány órája az Instagramon osztott meg egy felvételt, melyen ő látható a húgával, Bella Hadiddel és párjával, Zaynnel, amint egy kettest és egy ötöst mintázó lufival pózolnak.

Hálásnak és szerencsésnek érzem magam, amiért a családom és a barátaim – közel s távol – egészségesek és biztonságban vannak. Bár hiányoztok és azt kívánom, bár együtt ünnepelhettünk volna, tudom, hogy ez az időszak még inkább megtanít minket arra, hogy hálásak legyünk az együtt töltött időért. Sosem fogom elfelejteni ezt a születésnapot

– írta Gigi egy bejegyzésben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés,

Ami a modell az énekessel való kapcsolatát illeti, 2015 második felében jöttek össze először – Gigi még Zayn Pillowtalk című kisfilmjében is feltűnt, és ekkor kezdődtek meg a találgatások a viszonyuk milyenségét illetően.

2017 nyarán közösen jelentek meg a Vogue magazin címlapján, később pedig a Versace egyik kampányában is szerepeltek. A pár 2018 márciusában véget vetett a kapcsolatnak, júniusban aznban már ismét együtt mutatkoztak. Az év novemberében újra pontot tettek szerelmük végére, és csak 2019 decemberében békültek ki. Azóta nagyon visszafogottak és igyekszenek privátként kezelni magánéletüket, abba nem vagy csak nagyon ritkán engednek betekintést nyerni a kívülállóknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek